Alkupalat ja pikkusyötävät
Hävikkiruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Broilerikääröt
Välipalakääröihin voit hyödyntää aterialta jäänyttä kypsää broilerin lihaa
Alkupalat ja pikkusyötävät
Kalaeväät
Muna ja savukala maistuvat ruisleivän kanssa
Alkupalat ja pikkusyötävät
Tomaatticharlotta
Tomaattinen charlotta on suolainen kulhokeikauskakku, joka sopii esimerkiksi alkuruoaksi tai uusien perunoiden kanssa nautittavaksi
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Sienikorput
Suolarouskut tuovat pikantin lisän perinteisiin korppuihin
Kalaruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Jokitörmän sienipiirakka
Kaunis ja ruokaisa piirakka syntyy sienistä, graavikalasta ja pinaatista
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Grillattu kukkakaali ja yrttiöljy
Rapea kukkakaalipihvi on erinomainen alkupala tai lihan lisuke
Alkupalat ja pikkusyötävät
Härkäpapulevite
Härkäpapulevite maistuu rapeakuorisen leivän päällä
Leivonnaiset· Alkupalat ja pikkusyötävät
Siemennäkkileipä ja hernelevite
Siemennäkkileipä, hummusta muistuttava hernelevite ja lasi maitoa on mukava ilta- tai välipala
Alkupalat ja pikkusyötävät
Savuporotäytteiset palttoonnapit
Pienet cocktail-palat ovat herkullista tarjottavaa juhlissa
Alkupalat ja pikkusyötävät
Ruukkujuusto
Tarjoile ruukkujuusto leivän tai suolakeksien kera
Alkupalat ja pikkusyötävät
Kanatäytteiset kolmioleivät
Pienet leivät sopivat tarjottavaksi juhliin tai illanistujaisiin
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Parsapiirakka
Keväinen piirakka leivotaan tuoreesta parsasta
Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Lisäkkeitä makkaralle
Tarjoile makkaroiden kanssa puolukkamarmeloa ja punasipulilisäkettä
Alkupalat ja pikkusyötävät
Täytteitä blineille
Blinien kanssa voi mädin lisäksi nauttia erilaisia täytteitä
Alkupalat ja pikkusyötävät· Juhlat ja sesongit· Puurot ja jälkiruoat
Pohjois-Pohjanmaan juhannusjuusto
Pohjois-Pohjanmaalla lusikoidaan juhannusjuustoa
Alkupalat ja pikkusyötävät
Kymenlaakson kotijuusto
Kymenlaaksossa osataan juustonteon salat