Liity jäseneksi

Maa- ja kotitalousnaisiin voi kuulua liittymällä paikallisyhdistykseen tai suoraan alueelliseen piirikeskukseen. Yrittäjä voi liittyä yrittäjäjäseneksi, jolloin etuja saa Maa- ja kotitalousnaisten ja ProAgrian asiantuntijapalveluista.

DSCN2800

Iloa yhdessä olemisesta ja tekemisestä

Tule jäseneksi maaseutuhenkiseen porukkaan. Osallistu kursseille, retkille ja tapahtumiin. Saat iloa ja voimaa yhdessä tekemisestä. Paikallisyhdistykset toimivat ympäri Suomen.

Yhdistysjäsenenä kuulut paikalliseen Maa- ja kotitalousnaisten yhdistykseen. Yhdistykset järjestävät esimerkiksi

  • opinto- ja virkistysmatkoja, luonto- ja kulttuuriretkiä
  • valtakunnallisten kampanjoiden tapahtumia mm. liikunnan ja vuoden teemaelintarvikkeen merkeissä
  • kursseja ruuasta, puutarhasta ja muista teemoista
  • illanistujaisia mukavan yhdessä olon ja tekemisen ääressä
  • vierailuja ja luentoja kiinnostavien aiheiden parissa.

Toimintaa järjestetään jäsenten toiveiden mukaan. Tässä joukossa saat voimaa yhteisöllisyydestä. Liittyäksesi sinun ei tarvitse omistaa maata eikä metsää, ei edes puutarhapalstaa, voit asua kaupungissa, taajamassa tai maaseudulla. Voit olla kädentaidoissa poropeukalo tai gourmetkokki, tule juuri sellaisena kuin olet.

Lisäksi hyödyt Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten jäseneduista, jotka vaihtelevat alueittain. Kysy etuja alueesi keskuksesta.

Jos läheltäsi ei löydy sopivaa yhdistystä, voit liittyä jäseneksi suoraan Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskukseen. Jos alueellasi on useampi jäsenyydestä kiinnostunut, voitte perustaa oma yhdistyksen.

Yrittäjäjäsen saa etuja palveluista

Saat ammattiin liittyviä jäsenetuja ja ajankohtaista tietoa sekä pääset verkostoitumaan yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

Maa- ja kotitalousnaiset sekä ProAgria järjestää ammattitaitoasi kehittäviä koulutuksia ja valmennuksia, joissa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa. Olet ajankohtaisen ammattitiedon postituslistalla ja saat keskuksen asiakaslehdestä tietoa ja ideoita yritystoimintasi kehittämiseen.

Yrittäjäjäsenen edut vaihtelevat piirikeskuksittain. Kysy etuja alueesi keskuksesta.

Voit olla sekä yrittäjäjäsen että jäsen paikallisyhdistyksessä.

Yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja asiantuntijapalveluja elävän maaseudun hyväksi

Jos sinua kiinnostaa Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyys tai ProAgrian yrittäjäjäsenyys, täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja lähetä lomake meille.
Palaamme mahdollisimman pian.


Kirjoita vain syntymäaikasi, ei sotun loppuosaa
Voit kirjoittaa tähän esimerkiksi sen paikallisyhdistyksen, johon haluat liittyä.