Maa- ja kotitalousnaiset järjestää ruokakursseja kaikenikäisille.
Hygieniaosaamistesti Varsinais-Suomessa
Hygieniapassitesti Turussa/SalossaHygieniapassi tarvitaan, jos• työskentelee elintarvikehuoneistossa• käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita• käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.Hygieniapassia voi tarvita...
12.09.2024 - 31.12.2024
Hygieniaosaamistestit Satakunnassa
Hygieniapassitestit SatakunnassaHygieniapassi tarvitaan, jos• työskentelee elintarvikehuoneistossa• käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita• käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.Hygieniapassia voi tarvita...
14.08.2024 - 31.12.2024
Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä
Pvm: 27.11.2024 13:00–15:00 (Suomen aikaa)Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta!Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta...
27.11.2024 13:00 - 15:00
Haluatko kehittää liiketoimintaasi yhdessä muiden yrittäjien kanssa? Webinaari yritysryhmähankkeista 21.11.2024
Onko sinulla haaveissa kehittää yritystäsi yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa? Selvitäthän siihen rahoituksen mahdollisuutta? Tai jos...
21.11.2024 - 17.01.2025
Itäsuomalaisessa ruokapöydässä –tarinatyöpaja
Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi rikas karjalainen ja savolainen ruokakulttuuri ja ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten...
Johanna Rinnekari
20.11.2024 10:00 - 15:00
Hygieniapassitestit Keski-Suomessa
Tarvitset hygieniapassin, jos käsittelet työssäsi pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita eikä sinulla ole elintarvikealan ammatillista tutkintoa....
Mirja Pummila, Eeva-Liisa Kivimäki
17.07.2024 - 31.12.2024
Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten jäsenkirje 2 2024
Tutustu syksyn ajankohtaisiin asioihin ja toimintavinkkeihin
Petäjäinen makuleipä
Pettua on käytetty nälkävuosina hätäravintona varsinkin Kainuun alueella. Parhain petunkeruuaika on kevät, jolloin pettu irtoaa...
Verileipä
Suomalaisen leivän tarina esittelee verileivän. Perinteisellä verileivällä on monta nimeä ja Pohjois-Pohjanmaalla vereen tehty leipä...
Topi Kumpulainen
Tuoremehuasemia eri puolilla Suomea
Tuoremehuasemat eri puolilla Suomea käynnistävät toimintansa omenasadon kypsyessä. Täältä löydät asemien yhteystietoja. Päivitämme sivua kun...
Tuoremehuasemat Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa
Omenasato on kypsymässä ja sadosta on paikoittain tulossa erinomainen. Hyödynnä satoasi monipuolisesti. Tuoremehuasemat valmistavat...
Anna Kari, Mari Mäenpää
Tuoremehuasemat 2024 Keski-Suomessa ja lähialueilla
Omenat alkavat kypsyä ja tuoremehuasemat aloittelevat syksyistä toimintaansa. Tästä listasta löydät tiedossamme olevia Keski-Suomessa ja...
Mirja Pummila
Piimälimppu
Suomalaisen leivän tarina jatkuu. Tällä kertaa kohteena on Uusimaa. Uudellamaalla on herkuteltu piimälimpulla.
Suvi Malin
Uudet ravitsemussuositukset kehottavat lisäämään kestävien kalakantojen käyttöä
Uudistettujen pohjoismaisten ravitsemussuositusten mukaan kestävästi pyydetyn kalan käyttöä ruokavaliossa tulisi lisätä. Suositusten mukaan kalaa tulisi...
Mallassämpylät
Mallassämpylät tulevat Hämeestä.
Mallassämpylöiden tarina
Suomalaisen leivän tarina saa jatkoa Hämeen mallassämpylöistä, joiden ohje on kulkenut ulkomuistissa vuosien saatossa.
Satu Nokkonen
Parsaherkut kruunaavat kevään
Tuontiparsa käy mainiosti alkukevään parsaruokiin, mutta kesän korvilla kannattaa siirtyä kotimaiseen tarjontaan. Loihdi parsaherkkuja Maa-...
Pohjoissavolainen rieska, kouhaatus
Itä-Suomalainen rieska- ja leipäperinne on monipuolista ja rikasta. Leivät ja rieskat ovat olleet kautta aikojen...
Sanna Louna, Marja Niskanen
Etsitkö MKN asiantuntijaa?