Maa- ja kotitalousnaiset järjestää ruokakursseja kaikenikäisille.
Kulttuurikestit kekrin teemalla – AFL-ruokaverkoston tapaaminen
Tervetuloa viettämään syksyistä iltaa kekrin teemalla AFL ruokaverkoston parissa! Illan aikana kuulemme ajankohtaista tietoa Euroopan...
31.10.2024 16:00 - 20:00
Haluatko kehittää liiketoimintaasi yhdessä muiden yrittäjien kanssa? Webinaari yritysryhmähankkeista 21.11.2024
Onko sinulla haaveissa kehittää yritystäsi yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa? Selvitäthän siihen rahoituksen mahdollisuutta? Tai jos...
21.11.2024 - 17.01.2025
Opintomatka Etelä-Savoon 4.-5.11.2024
Opintomatka Etelä-Savoon 4.-5.11.2024 Uusia ideoita, verkostoitumista ja vertaistukea!Lähde mukaan ruokamatkailu-teemaiselle opintomatkalle Etelä-Savoon hakemaan uusia ideoita omaan...
Anni Rintoo
04.11.2024 - 05.11.2024
Hygieniapassitestit Keski-Suomessa
Tarvitset hygieniapassin, jos käsittelet työssäsi pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita eikä sinulla ole elintarvikealan ammatillista tutkintoa....
Mirja Pummila, Eeva-Liisa Kivimäki
17.07.2024 - 31.12.2024
Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä
Pvm: 27.11.2024 13:00–15:00 (Suomen aikaa)Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta!Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta...
27.11.2024 13:00 - 15:00
Yhteistyössä luomua Hämeeseen
Hamk ja ProAgria Etelä-Suomi ry /Maa- ja kotitalousnaiset yhteistyötahoineen järjestävät Kestävä RuokaHäme- ja Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun...
29.10.2024 12:00 - 15:30
Itäsuomalaisessa ruokapöydässä –tarinatyöpaja
Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi rikas karjalainen ja savolainen ruokakulttuuri ja ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten...
Johanna Rinnekari
23.10.2024 10:00 - 15:00
Hygieniaosaamistestit Satakunnassa
Hygieniapassitestit SatakunnassaHygieniapassi tarvitaan, jos• työskentelee elintarvikehuoneistossa• käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita• käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.Hygieniapassia voi tarvita...
14.08.2024 - 31.12.2024
Tuotteistamisen pienryhmät: asiakasymmärrys, palveluiden ja tuotteiden ideointi sekä vieminen käytäntöön syksy 2024
Kehitä yrityksesi asiakasymmärrystä ja palveluita – tule mukaan pienryhmätapaamisiin! Palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja Oy johtavan palvelumuotoilijan Raisa Maijalan...
27.08.2024 - 23.10.2024
Tuoremehuasemat palvelevat Etelä-Savossa
Tuoremehuasemat käynnistelevät toimintaansa, katso tästä lähin asema Etelä-Savossa.Joroinen: Toiminta käynnissä. Katajamäen vanha koulu, Virtasalmentie 852....
07.08.2024 - 31.10.2024
Hygieniaosaamistesti Varsinais-Suomessa
Hygieniapassitesti Turussa/SalossaHygieniapassi tarvitaan, jos• työskentelee elintarvikehuoneistossa• käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita• käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.Hygieniapassia voi tarvita...
12.09.2024 - 31.12.2024
Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten jäsenkirje 2 2024
Tutustu syksyn ajankohtaisiin asioihin ja toimintavinkkeihin
Petäjäinen makuleipä
Pettua on käytetty nälkävuosina hätäravintona varsinkin Kainuun alueella. Parhain petunkeruuaika on kevät, jolloin pettu irtoaa...
Verileipä
Suomalaisen leivän tarina esittelee verileivän. Perinteisellä verileivällä on monta nimeä ja Pohjois-Pohjanmaalla vereen tehty leipä...
Topi Kumpulainen
Tuoremehuasemia eri puolilla Suomea
Tuoremehuasemat eri puolilla Suomea käynnistävät toimintansa omenasadon kypsyessä. Täältä löydät asemien yhteystietoja. Päivitämme sivua kun...
Tuoremehuasemat Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa
Omenasato on kypsymässä ja sadosta on paikoittain tulossa erinomainen. Hyödynnä satoasi monipuolisesti. Tuoremehuasemat valmistavat...
Anna Kari, Mari Mäenpää
Tuoremehuasemat 2024 Keski-Suomessa ja lähialueilla
Omenat alkavat kypsyä ja tuoremehuasemat aloittelevat syksyistä toimintaansa. Tästä listasta löydät tiedossamme olevia Keski-Suomessa ja...
Mirja Pummila
Piimälimppu
Suomalaisen leivän tarina jatkuu. Tällä kertaa kohteena on Uusimaa. Uudellamaalla on herkuteltu piimälimpulla.
Suvi Malin
Uudet ravitsemussuositukset kehottavat lisäämään kestävien kalakantojen käyttöä
Uudistettujen pohjoismaisten ravitsemussuositusten mukaan kestävästi pyydetyn kalan käyttöä ruokavaliossa tulisi lisätä. Suositusten mukaan kalaa tulisi...
Mallassämpylät
Mallassämpylät tulevat Hämeestä.
Mallassämpylöiden tarina
Suomalaisen leivän tarina saa jatkoa Hämeen mallassämpylöistä, joiden ohje on kulkenut ulkomuistissa vuosien saatossa.
Satu Nokkonen
Parsaherkut kruunaavat kevään
Tuontiparsa käy mainiosti alkukevään parsaruokiin, mutta kesän korvilla kannattaa siirtyä kotimaiseen tarjontaan. Loihdi parsaherkkuja Maa-...
Pohjoissavolainen rieska, kouhaatus
Itä-Suomalainen rieska- ja leipäperinne on monipuolista ja rikasta. Leivät ja rieskat ovat olleet kautta aikojen...
Sanna Louna, Marja Niskanen
Etsitkö MKN asiantuntijaa?