Tarjoamme kaikenikäisille suunnattuja hauskoja, opettavaisia ja toiminnallisia ruokatapahtumia.
Tarjoamme mukavia ruokaratoja lapsille, lue lisää linkistä:
Ruokaradat
Järjestämme ruokakerhoja lapsille.
Lue lisää ruokakerhoista täältä
Kuukauden lähikala -hankeen Silakkaliven antia
Kalakalenteri pyörähti käyntiin SILAKALLA!
Anna Kari, Janita Kylänpää
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kurssitarjotin 2024
Tilaa meiltä ruokakurssi tai luento.
Anna Kari, Janita Kylänpää, Mari Mäenpää
Kekri - nostetta lähiruoalle ja kipinää yhteisöllisyyteen
Kekrinä pääosassa on suomalainen lähellä tuotettu ruoka, yhteisöllisyys ja koko sen ympärille nivoutuva elinvoimainen maaseutu....
Helena Velin
Ruokakasvatuksella kestävyyttä ja hyvinvointia – ruokakasvatuksen työkaluja Educassa 27.–28.1.
Ruoka on opetuksen väline, jonka avulla voi tarkastella kestävyyteen ja hyvinvointiin liittyviä, päivänpolttavia kysymyksiä. MKN...
Marita Suontausta
Terveyttä edistävät välipalat - hyödynnä toimintamallit
Terveyttä edistävät välipalat -projektissa tuotettiin ruokakasvatukseen hyviä, juurtuvia käytäntöjä ja toimintamalleja, joiden avulla oppilaat nauttivat...
Terveyttä edistävät välipalat -vanhempainilta
Puhutaan vanhempainillassa terveellisestä ravitsemuksesta.
Kääräise sapaslautanen kisakatsomoon – niinku Cha-cha-cha
Ei makeaa mahan täydeltä, vaan myös suolaista! MKN suosittelee kauden villivihanneksia sisältävää ja ruokahävikkiä torppaavaa...
Osta harkiten, kokkaa luovasti – vältä hävikkiä
Hävikkiviikkoa vietetään 12.–18.9.2022. Hävikkiviikko herättelee kuluttajia pohtimaan omaa suhdetta ruokaan ja ruokahävikkiin.
Peruskoululaiset kisailivat hävikkiruoan vähentämisessä – ideoita syntyi kotiin ja kouluun
Kouluissa ympäri Suomen peruskoululaiset pääsivät kevään aikana opettajiensa johdolla miettimään erilaisia keinoja vähentää ruokahävikkiä kotitalouksissa....
Etsitkö MKN asiantuntijaa?