Tarjoamme kaikenikäisille suunnattuja hauskoja, opettavaisia ja toiminnallisia ruokatapahtumia.
Tarjoamme mukavia ruokaratoja lapsille, lue lisää linkistä:
Ruokaradat
Järjestämme ruokakerhoja lapsille.
Lue lisää ruokakerhoista täältä
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kurssitarjotin 2024
Tilaa meiltä ruokakurssi tai luento.
Anna Kari, Janita Kylänpää, Mari Mäenpää
Kekri - nostetta lähiruoalle ja kipinää yhteisöllisyyteen
Kekrinä pääosassa on suomalainen lähellä tuotettu ruoka, yhteisöllisyys ja koko sen ympärille nivoutuva elinvoimainen maaseutu....
Helena Velin
Arjen ruokataidot
Ryhmässä harjoitellaan arkiruoanvalmistuksessa tarvittavia peruskeittiötaitoja ja ylläpidetään rauhaisaa ruokapuhetta.
Anna Kari, Janita Kylänpää
Ruokakasvatuksella kestävyyttä ja hyvinvointia – ruokakasvatuksen työkaluja Educassa 27.–28.1.
Ruoka on opetuksen väline, jonka avulla voi tarkastella kestävyyteen ja hyvinvointiin liittyviä, päivänpolttavia kysymyksiä. MKN...
Marita Suontausta
Terveyttä edistävät välipalat - hyödynnä toimintamallit
Terveyttä edistävät välipalat -projektissa tuotettiin ruokakasvatukseen hyviä, juurtuvia käytäntöjä ja toimintamalleja, joiden avulla oppilaat nauttivat...
Terveyttä edistävät välipalat -vanhempainilta
Puhutaan vanhempainillassa terveellisestä ravitsemuksesta.
Kääräise sapaslautanen kisakatsomoon – niinku Cha-cha-cha
Ei makeaa mahan täydeltä, vaan myös suolaista! MKN suosittelee kauden villivihanneksia sisältävää ja ruokahävikkiä torppaavaa...
Osta harkiten, kokkaa luovasti – vältä hävikkiä
Hävikkiviikkoa vietetään 12.–18.9.2022. Hävikkiviikko herättelee kuluttajia pohtimaan omaa suhdetta ruokaan ja ruokahävikkiin.
Peruskoululaiset kisailivat hävikkiruoan vähentämisessä – ideoita syntyi kotiin ja kouluun
Kouluissa ympäri Suomen peruskoululaiset pääsivät kevään aikana opettajiensa johdolla miettimään erilaisia keinoja vähentää ruokahävikkiä kotitalouksissa....
Etsitkö MKN asiantuntijaa?
MKN 90 vuotta tiennäyttäjänä
Juhlavuotemme kunniaksi vinkkejä vuosikymmenten varrelta - joka viikko!