Reseptit arkeen ja juhlaan
Olemme koonneet tänne suosituimmat reseptit.

Leivonnaiset
Runebergin tortut ja gluteenittomat Runebergin tortut
Runebergin päivää juhlistetaan 5. helmikuuta. Silloin kahvipöytään voi kattaa hillosilmäisiä Runebergin torttuja.

Alkupalat ja pikkusyötävät
Täytteitä blineille
Blinien kanssa voi mädin lisäksi nauttia erilaisia täytteitä

Salaatit ja kasvisruoat· Leivonnaiset
Blinit
Blinitaikinalle on ominaista happamuus, joka syntyy, kun jauhojen, maidon ja hiivan seoksen annetaan käydä

Leivonnaiset· Kekriruoat
Varilimppu
Varsinaissuomalainen varilimppu leivotaan ajan kanssa

Leivonnaiset· Kekriruoat
Satakuntalainen kakko
Satakunnan kakko leivotaan sormituntumalla.

Leivonnaiset· Kekriruoat
Savolainen ohraryynirieska
Ryynirieska kuuluu savolaiseen juhannukseen.

Leivonnaiset· Kekriruoat
Lapin ohrarieska
Rieskan paistaminen vaatii kuuman uunin.

Leivonnaiset· Kekriruoat
Rievä
"On Tampereen tyttäret siäviä, kun syövät he tuoreita riäviä"

Leivonnaiset· Juhlat ja sesongit· Kekriruoat
Oulun limppu
Oulun limpussa maistuu pomeranssi

Leivonnaiset· Kekriruoat
Nosterieska
Keski-Suomen nosterieska saa muhevan rakenteensa hiivalla käytetystä juuritaikinasta

Leivonnaiset· Kekriruoat
Lohjan omenalimppu
Osa omenakaupungin runsaasta omenasadosta piilotetaan limppuun

Leivonnaiset· Kekriruoat
Lepuska
Lepuska on pehmeä, perunainen rieska Etelä-Karjalasta

Leivonnaiset
Ruisleipä
Savossa ruisleivän leipominen on pyhä toimitus ja hyvää leiväntekijää arvostetaan

Leivonnaiset· Kekriruoat
Keskipohjanmaalainen sekaleipä
Sekaleipä on Keski-Pohjanmaalla varsin yleinen arkileipä

Leivonnaiset· Kekriruoat
Hämäläiset juhlaleivät
Perunalimpun ja näkkileivän kanssa maistuu porkkanavoi

Leivonnaiset· Joulu
Vinkkejä pipareiden koristeluun
Loihdi lasit piparitaloon, kuorruta komeaksi koristeilla