Tag: matkailu ja ruoka
Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö
Johanna Rinnekari
Yritysasiantuntija
Katja Rissanen
Ruoka- ja järjestöasiantuntija
Heli Sulola
Yritysasiantuntija, MKN varatoiminnanjohtaja
Maa- ja kotitalousnaiset· MKN Ruokaneuvot
Maistuvat maaseutu -yritykset valittu Etelä-Suomessa
Maistuva maaseutu -yritykset 2021 saivat tunnustuspalkinnot
Jenni Kunnaala, Satu Nokkonen, Suvi Malin
5 min lukuaikaYrityshankkeet· Ruokahankkeet
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 30.09.2024
Maisemahankkeet
EKKU - Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kulttuuriympäristöt kartoilla
Kaakkois-Suomen kulttuurimaisemat tutuksi
01.08.2019 - 31.05.2021
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021
Kotitarveviljelyn kehittäminen Lohjan seudulla
Hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista
01.01.2021 - 30.09.2022
Maisema mielessä
Katso Katriinan vinkit maisematiedon lähteille
Maisemaan liittyvistä asioista löytyy nykyään runsaasti avointa dataa.
Tainionvirran II -yritysryhmähanke
Yrittäjien tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan, sparrata, neuvoa ja yhdessä tuotekehittää palveluja....
01.01.2020 - 30.09.2022
Ruokahankkeet
Avoimet tulet
Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.
01.01.2020 - 31.12.2022
Maisemahankkeet
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa
Hanke on päättynyt 31.12.2022.
31.10.2019 - 31.12.2022
Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke
Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.
01.05.2020 - 31.08.2020
Ruokahankkeet
Kotitarveviljelystä enemmän tehoja
Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021
01.01.2020 - 31.12.2021
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke
Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
01.08.2019 - 31.12.2021
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
01.03.2019 - 30.09.2023