Tag: matkailu ja ruoka

Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö

Rinnekari johanna 2014 4922

Johanna Rinnekari

Yritysasiantuntija

MKN Itä-Suomi
johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi
0403012441
Lue lisää
Rissanen katja 2

Katja Rissanen

Ruoka- ja järjestöasiantuntija

MKN Etelä-Savo
katja.rissanen@maajakotitalousnaiset.fi
041 730 3397
Lue lisää
Sulola heli uusi 2018

Heli Sulola

Yritysasiantuntija, MKN varatoiminnanjohtaja

MKN Itä-Suomi
heli.sulola@maajakotitalousnaiset.fi
040 672 0597
Lue lisää
Vasemmalla Sanna Maula ja tytär, Teppo Ylä-Hemmilä, Hanna ja Janne Husu sekä Annika Heikkilä

Maa- ja kotitalousnaiset· MKN Ruokaneuvot

Maistuvat maaseutu -yritykset valittu Etelä-Suomessa

Maistuva maaseutu -yritykset 2021 saivat tunnustuspalkinnot

Jenni Kunnaala Jenni Kunnaala
Satu Nokkonen Satu nokkonen netti
Suvi Malin Malin suvi

Jenni Kunnaala, Satu Nokkonen, Suvi Malin

5 min lukuaika
Wp 20161022 08 20 09 pro

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa

Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista

11.01.2020 - 30.09.2024

Ruokaelamyksia verlan kyla 20 0

Maisemahankkeet

EKKU - Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kulttuuriympäristöt kartoilla

Kaakkois-Suomen kulttuurimaisemat tutuksi

01.08.2019 - 31.05.2021

Vuohenputki

Luonnonyrteistä lautaselle

Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia

01.09.2020 - 31.12.2021

Hahkialan keittiopuutarha

Kotitarveviljelyn kehittäminen Lohjan seudulla

Hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista

01.01.2021 - 30.09.2022

Maakirja

Maisema mielessä

Katso Katriinan vinkit maisematiedon lähteille

Maisemaan liittyvistä asioista löytyy nykyään runsaasti avointa dataa.

1 min lukuaika
Tainionvirta ii 2

Tainionvirran II -yritysryhmähanke

Yrittäjien tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan, sparrata, neuvoa ja yhdessä tuotekehittää palveluja....

01.01.2020 - 30.09.2022

Avoimet tulet

Ruokahankkeet

Avoimet tulet

Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.

01.01.2020 - 31.12.2022

Kuva: Saara Ryhänen

Maisemahankkeet

Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa

Hanke on päättynyt 31.12.2022.

31.10.2019 - 31.12.2022

Herbs 3119132 1920

Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke

Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.

01.05.2020 - 31.08.2020

Kotitarveviljely nettisivu

Ruokahankkeet

Kotitarveviljelystä enemmän tehoja

Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021

01.01.2020 - 31.12.2021

Erg juhlavuosi www

European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke

Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.

01.08.2019 - 31.12.2021

Kuva: Marc Sabat

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus

Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi

01.03.2019 - 30.09.2023