Ruokatietopankki
MKN Ruokaneuvot· Ruokatietopankki
Kuinka monelle riittää
Vinkkejä tarjottavien valmistukseen.
Ruokatietopankki
Etelä-Savon rakkaalla rieskalla on monta nimeä
Erilaiset rieskat ovat olleet Etelä-Savossa viikoittain valmistettu herkku, mutta myös suosittua pitotarjottavaa. Juvan ja Anttolan...
Ruokatietopankki
Pohjois-Savon ryynirieska onnistuu aloittelijaltakin
Ryynirieska on maistuva esimerkki Pohjois-Savon rikkaasta rieskakulttuurista. Savolaisemännät leipoivat kekseliäästi muunnellen erilaisia rieskoja niistä aineista, joita kulloinkin...
Ruokatietopankki
Aito eteläsavolainen ruisleipä on pehmeä
Ruisleivällä on tärkeä merkitys erityisesti savolaisille. Ruisleivän leipominen on pyhä toimitus ja hyvää leiväntekijää arvostetaan...
Ruokatietopankki
Itse tehty ruisleipä lämmittää
Perinteinen ruisleipä saa uutta ilmettä puolukoista tai siemenistä.
Ruokatietopankki
Marjoja moneen makuun
Marjapensaissa piilee uskomattomia aarteita
Hannele Veteli
3 min lukuaika