Hankkeet
Luonnontuotteet pakettiin -yritysryhmähanke
Yritysryhmähanke, jossa mukana neljä luonnontuotealan yritystä Keski-Suomesta.
01.05.2021 - 30.06.2022
Ruokahankkeet
Kainuun sienisyksy
Kainuussa innostutaan sienistä #kulttuurirahastontuella
18.05.2021 - 30.06.2022
ProLiideri – vastuullinen johtaja, kestävä yritystoiminta
Pohditko, millainen olet johtajana? Tai kuinka johtaa tehokkaasti itseään ja työntekijöitään sekä sitouttaa heitä yrityksen...
01.03.2019 - 31.05.2022
Ruokahankkeet
Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen
Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.
01.04.2021 - 31.05.2022
HYMY Häme II - Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä II
Ohjausta ensi askeliin ja kehittämistarpeisiin mikroyrityksille, monialaisille maatiloille ja alkaville yrityksille.
01.01.2019 - 30.04.2022
Ruokahankkeet
Sisältöä kulinaristille kulttuurista
Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022
04.01.2019 - 30.04.2022
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke
Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.
01.08.2019 - 31.12.2021
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke
Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
01.08.2019 - 31.12.2021
Ruokahankkeet
Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat
Kerätään ruokatarinat yhteen. Kerro ruokatarinasi meille!
01.10.2019 - 31.12.2021
Ruokahankkeet
Kotitarveviljelystä enemmän tehoja
Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021
01.01.2020 - 31.12.2021
Rakennekalkki maatalouden vesiensuojelukeinona
Tietoa ja ohjeistusta rakennekalkin käytöstä peltoviljelyssä sekä maatalouden vesiensuojelukeinona Suomen oloissa.
01.01.2020 - 31.12.2021
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnosta tuotteeksi -hanke
Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan luonnontuotealan kasvua Keski-Suomessa sekä edistämään luonnontuotealan kehitystä ja verkostoitumista. Hanke on...
01.08.2019 - 31.12.2021
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli
Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
02.09.2019 - 31.12.2021
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021
Yrityshankkeet
Green Care laatumerkkiryhmä
Yritysryhmä-hanke Green Care laatujärjestelmän käyttöönotto. Toiminta-aika 5.3.2020-31.12.2021.
03.05.2020 - 31.12.2021
Ravintoa ja hyvää mieltä metsästä
Tutustutaan luontoon ja luonnonantimiin koko perheen kanssa 1.1.2021-31.12.2021
01.01.2021 - 31.12.2021