Hankkeet

Kehitämme maaseutua, ruokakasvatusta ja yritystoimintaa monipuolisten hankkeidemme kautta. Uskomme, että verkostoituminen ja tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa mahdollistaa maailman elinvoimaisimman maaseudun myös tulevaisuudessa.

Maksettu kuva

Yrityshankkeet

Onnistumme yhdessä Hämeessä

Hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien yritysten kestävää, kilpailukykyistä ja kannattavaa...

03.01.2022 - 09.06.2025

Satotason nosto hankkeen kuva 0

Satotason nosto Länsi-Suomessa

Satotason nosto Länsi-Suomessa -hankkeessa on tavoitteena viljakasvien satojen parantaminen. Hankkeessa tehdään tunnistettavaksi satopotentiaaliin vaikuttavat...

01.01.2022 - 31.12.2024

Cities2030 -hankkeessa on 41 partneria 20 eri maasta.

Cities2030 – Kaupunkiseutujen kestävät ruokajärjestelmät

Kansainvälisen EU-hankkeen tavoitteena on kehittää kestäviä kaupunkiseutujen ruokajärjestelmiä. Suomessa hanketta toteutetaan Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen kaupunkiseudulla työtä...

01.10.2020 - 30.09.2024

Wp 20161022 08 20 09 pro

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa

Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista

11.01.2020 - 12.07.2024

Proagria ita suomi kartalla

Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi

Koulutusohjelma tukee henkilöstöä ja johtoa yhdistymistilanteessa. Toteutusaika 1.1.2018-31.12.2021.

10.01.2018 - 12.07.2024

Img 4883 0

Maisemahankkeet

Yhteinen ympäristö - elinvoimaa ympäristöstä

Tavoite luoda uusia ympäristön- ja maisemanhoitoon perustuvia palveluita ja lisätä palveluntarjoajia.

01.01.2019 - 12.07.2024

Tulevaisuutta luonnontuotteista

Ruokahankkeet

Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet

Hankkeessa järjestetään keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.

10.01.2018 - 11.06.2024

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Lähikalaa ammattikeittiöihin

Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.

03.01.2021 - 09.06.2024

Kuva: Marc Sabat

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus

Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi

03.01.2019 - 09.06.2024

Via Karelia -matkailutien tunnus

Ruokahankkeet

Sisältöä kulinaristille kulttuurista

Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022

04.01.2019 - 04.06.2024

Vaikutukset

Maisemahankkeet

Vesienhoidon, luonnon monimuotoisuuden ja maiseman kannalta optimaalinen rantavyöhyke

Vesistöjen ranta-alueille ja reunavyöhykkeelle kohdistuu useita erilaisia maankäyttöön, vesienhoitoon, luonnon monimuotoisuuteen, maisemakuvaan sekä mm. tukipolitiikkaan...

01.06.2022 - 30.03.2024

Hankkeenartikkelikuvanettisivuille620x360

Ilmastonmuutokseen varautuva viljelijä -hanke

Hankkeessa nostetaan esille keskisuomalaisten viljelijöiden ilmastonmuutokseen varautumisen keinoja mm. webinaarien, podcastien ja case-esimerkkien avulla.

01.08.2021 - 31.01.2024

Kalan valmistusta anna kari

Ruokahankkeet

Ravintoa rantakalasta

Hankkeen tarkoituksena on parantaa lasten ja nuorten kalan käsittelytaitoja.

01.01.2021 - 31.12.2023

Lumotaito varillinen nettisivu

Maisemahankkeet

Lumotaito

Viljelijä, kun haluat vahvistaa tilasi luonnon monimuotoisuutta ja saada sen kautta hyötyä, Lumotaito on sinua...

01.10.2021 - 31.12.2023

Nokkonen3

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke

Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeessa kootaan ja kehitetään luonnontutealan hankintaketjuja Keski-Suomessa.

01.03.2022 - 31.12.2023

Kuva: Jarkko Viitasaari

Ruokahankkeet

Kestävä RuokaHäme

Kestävä kehitys ja vastuullisuus elintarvikealan paikallisessa kehittämisessä

01.01.2022 - 31.12.2023