Hankkeet
Kehitämme maaseutua, ruokakasvatusta ja yritystoimintaa monipuolisten hankkeidemme kautta. Uskomme, että verkostoituminen ja tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa mahdollistaa maailman elinvoimaisimman maaseudun myös tulevaisuudessa.

Yrityshankkeet
Onnistumme yhdessä Hämeessä
Hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien yritysten kestävää, kilpailukykyistä ja kannattavaa...
03.01.2022 - 09.06.2025

Satotason nosto Länsi-Suomessa
Satotason nosto Länsi-Suomessa -hankkeessa on tavoitteena viljakasvien satojen parantaminen. Hankkeessa tehdään tunnistettavaksi satopotentiaaliin vaikuttavat...
01.01.2022 - 31.12.2024

Cities2030 – Kaupunkiseutujen kestävät ruokajärjestelmät
Kansainvälisen EU-hankkeen tavoitteena on kehittää kestäviä kaupunkiseutujen ruokajärjestelmiä. Suomessa hanketta toteutetaan Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen kaupunkiseudulla työtä...
01.10.2020 - 30.09.2024

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 12.07.2024

Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi
Koulutusohjelma tukee henkilöstöä ja johtoa yhdistymistilanteessa. Toteutusaika 1.1.2018-31.12.2021.
10.01.2018 - 12.07.2024

Maisemahankkeet
Yhteinen ympäristö - elinvoimaa ympäristöstä
Tavoite luoda uusia ympäristön- ja maisemanhoitoon perustuvia palveluita ja lisätä palveluntarjoajia.
01.01.2019 - 12.07.2024

Ruokahankkeet
Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet
Hankkeessa järjestetään keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.
10.01.2018 - 11.06.2024

Ruokahankkeet
Lähikalaa ammattikeittiöihin
Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.
03.01.2021 - 09.06.2024

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
03.01.2019 - 09.06.2024

Ruokahankkeet
Sisältöä kulinaristille kulttuurista
Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022
04.01.2019 - 04.06.2024

Maisemahankkeet
Vesienhoidon, luonnon monimuotoisuuden ja maiseman kannalta optimaalinen rantavyöhyke
Vesistöjen ranta-alueille ja reunavyöhykkeelle kohdistuu useita erilaisia maankäyttöön, vesienhoitoon, luonnon monimuotoisuuteen, maisemakuvaan sekä mm. tukipolitiikkaan...
01.06.2022 - 30.03.2024

Ilmastonmuutokseen varautuva viljelijä -hanke
Hankkeessa nostetaan esille keskisuomalaisten viljelijöiden ilmastonmuutokseen varautumisen keinoja mm. webinaarien, podcastien ja case-esimerkkien avulla.
01.08.2021 - 31.01.2024

Ruokahankkeet
Ravintoa rantakalasta
Hankkeen tarkoituksena on parantaa lasten ja nuorten kalan käsittelytaitoja.
01.01.2021 - 31.12.2023

Maisemahankkeet
Lumotaito
Viljelijä, kun haluat vahvistaa tilasi luonnon monimuotoisuutta ja saada sen kautta hyötyä, Lumotaito on sinua...
01.10.2021 - 31.12.2023

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeessa kootaan ja kehitetään luonnontutealan hankintaketjuja Keski-Suomessa.
01.03.2022 - 31.12.2023

Ruokahankkeet
Kestävä RuokaHäme
Kestävä kehitys ja vastuullisuus elintarvikealan paikallisessa kehittämisessä
01.01.2022 - 31.12.2023