Ruokahankkeet

Poista suodattimet
Hygitesti

Ruokahankkeet

Hygieniaosaamista ja työelämäntaitoja ukrainalaisille

Koulutuksessa käydään lävitse ravitsemusalalla tarvittavan hygieniapassin teoria. Opiskelun jälkeen tavoitteena on suorittaa Hygieniapassi ja näin...

01.09.2022 - 31.12.2022

Pitkospuut

Ruokahankkeet

Tulevaisuus luonnonantimissa

Luonnontuotteet haltuun Leader Pohjois-Satakunnassa 4.1.2021-31.12.2022

04.01.2021 - 31.12.2022

Scanstockphoto image meloni

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet

Melonia meilläkin?

Ilmastonmuutoksen myötä meillä on alkanut menestyä uusia kasveja jopa avomaalla. Kiinnostaisiko sinua kokeilla niiden kasvatusta?...

01.01.2022 - 31.12.2022

Avoimet tulet

Ruokahankkeet

Avoimet tulet

Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.

01.01.2020 - 31.12.2022

Img 20190902 wa0000

Ruokahankkeet

Pihasta parempaa pöytään

Hankkeen tavoitteena on luoda verkostoa alueen asukkaista, joita kiinnostaa turvallinen, itsetuotettu tai kerätty ruoka. Hanke...

01.05.2020 - 31.12.2022

erilaisia hävikkiruokia pöydällä

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet

Hyvästi Ruokahukalle

Hyvästi Ruokahukalle -projektissa koottiin varsinkin nuorisoa kiinnostavia hävikkiruokavinkkejä.

02.02.2021 - 16.12.2022

Alaruokihukkaa 620x360px

Ruokahankkeet

Älä ruoki hukkaa!

Perusopetuksen oppilaat vaikuttajina ruokahävikin vähentämiseksi kotitalouksissa.

01.11.2021 - 30.11.2022

Tulevaisuutta luonnontuotteista

Ruokahankkeet

Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet

Hankkeessa järjestettiin keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.

01.10.2018 - 30.11.2022

Kuva henna kyyra

Ruokahankkeet

Suomalaiset jokamiehenoikeudet ja villiravinto tutuiksi ukrainalaisille

Suomen luonnon jokamiehenoikeudet ja luonnosta saatava villiravinto -koulutukset ukrainalaisille.

01.08.2022 - 30.09.2022

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Lähikalaa ammattikeittiöihin

Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.

01.03.2021 - 30.09.2022

Herkkutattiasetelma Suovaaran sienitapahtumassa

Ruokahankkeet

Kainuun sienisyksy

Kainuussa innostutaan sienistä #kulttuurirahastontuella

18.05.2021 - 30.06.2022

Hillo kuva Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen

Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.

01.04.2021 - 31.05.2022

Via Karelia -matkailutien tunnus

Ruokahankkeet

Sisältöä kulinaristille kulttuurista

Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022

04.01.2019 - 30.04.2022

Herne

Ruokahankkeet

Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021

Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.

01.01.2019 - 31.12.2021

Marja ruisrahka vaaka

Ruokahankkeet

Ruokatreffit

Ruokatreffeillä eväitä arkeen

16.08.2021 - 31.12.2021

Kadet multaan netti 620x360px 1

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet

Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli

Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin

02.09.2019 - 31.12.2021