Ruokahankkeet
Ruokahankkeet
Hygieniaosaamista ja työelämäntaitoja ukrainalaisille
Koulutuksessa käydään lävitse ravitsemusalalla tarvittavan hygieniapassin teoria. Opiskelun jälkeen tavoitteena on suorittaa Hygieniapassi ja näin...
01.09.2022 - 31.12.2022
Ruokahankkeet
Tulevaisuus luonnonantimissa
Luonnontuotteet haltuun Leader Pohjois-Satakunnassa 4.1.2021-31.12.2022
04.01.2021 - 31.12.2022
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Melonia meilläkin?
Ilmastonmuutoksen myötä meillä on alkanut menestyä uusia kasveja jopa avomaalla. Kiinnostaisiko sinua kokeilla niiden kasvatusta?...
01.01.2022 - 31.12.2022
Ruokahankkeet
Avoimet tulet
Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.
01.01.2020 - 31.12.2022
Ruokahankkeet
Pihasta parempaa pöytään
Hankkeen tavoitteena on luoda verkostoa alueen asukkaista, joita kiinnostaa turvallinen, itsetuotettu tai kerätty ruoka. Hanke...
01.05.2020 - 31.12.2022
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Hyvästi Ruokahukalle
Hyvästi Ruokahukalle -projektissa koottiin varsinkin nuorisoa kiinnostavia hävikkiruokavinkkejä.
02.02.2021 - 16.12.2022
Ruokahankkeet
Älä ruoki hukkaa!
Perusopetuksen oppilaat vaikuttajina ruokahävikin vähentämiseksi kotitalouksissa.
01.11.2021 - 30.11.2022
Ruokahankkeet
Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet
Hankkeessa järjestettiin keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.
01.10.2018 - 30.11.2022
Ruokahankkeet
Suomalaiset jokamiehenoikeudet ja villiravinto tutuiksi ukrainalaisille
Suomen luonnon jokamiehenoikeudet ja luonnosta saatava villiravinto -koulutukset ukrainalaisille.
01.08.2022 - 30.09.2022
Ruokahankkeet
Lähikalaa ammattikeittiöihin
Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.
01.03.2021 - 30.09.2022
Ruokahankkeet
Kainuun sienisyksy
Kainuussa innostutaan sienistä #kulttuurirahastontuella
18.05.2021 - 30.06.2022
Ruokahankkeet
Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen
Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.
01.04.2021 - 31.05.2022
Ruokahankkeet
Sisältöä kulinaristille kulttuurista
Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022
04.01.2019 - 30.04.2022
Ruokahankkeet
Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021
Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.
01.01.2019 - 31.12.2021
Ruokahankkeet
Ruokatreffit
Ruokatreffeillä eväitä arkeen
16.08.2021 - 31.12.2021
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli
Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
02.09.2019 - 31.12.2021