Ruokahankkeet

Poista suodattimet
Kalastajat lähdössä illalla kalaan

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Via Karelia-Vastuullista ruokamatkailua verkostoituen

Harvaan asuttujen alueiden luonto-, ruoka-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittäminen Via Karelia matkailureitillä. Toiminnassa tavoitellaan entistä...

01.09.2022 - 30.09.2023

Kuva: Marc Sabat

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus

Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi

03.01.2019 - 30.09.2023

Artesaaniruokakilpailu 22 9 2022 ryhmakuva tuotteista kuva AP

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Voiman merkit Etelä-Karjalassa

Alkuperämerkit työkaluna elintarvikealan ja ruokamatkailun kehittämisessä

01.10.2022 - 31.08.2023

Karjalanpiirakka nimisuojakuvat by julia kivela aitojamakuja.fi

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -yritysryhmähanke

Kehitetään ja lanseerataan markkinoille Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe yhdessä yrittäjien, tuottajien, kaupan ja leipomoiden kanssa.

09.01.2021 - 31.08.2023

Hygitesti

Ruokahankkeet

Hygieniaosaamista ja työelämäntaitoja ukrainalaisille

Koulutuksessa käydään lävitse ravitsemusalalla tarvittavan hygieniapassin teoria. Opiskelun jälkeen tavoitteena on suorittaa Hygieniapassi ja näin...

01.09.2022 - 31.12.2022

Img 20190902 wa0000

Ruokahankkeet

Pihasta parempaa pöytään

Hankkeen tavoitteena on luoda verkostoa alueen asukkaista, joita kiinnostaa turvallinen, itsetuotettu tai kerätty ruoka. Hanke...

01.05.2020 - 31.12.2022

Scanstockphoto image meloni

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet

Melonia meilläkin?

Ilmastonmuutoksen myötä meillä on alkanut menestyä uusia kasveja jopa avomaalla. Kiinnostaisiko sinua kokeilla niiden kasvatusta?...

01.01.2022 - 31.12.2022

Avoimet tulet

Ruokahankkeet

Avoimet tulet

Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.

01.01.2020 - 31.12.2022

Pitkospuut

Ruokahankkeet

Tulevaisuus luonnonantimissa

Luonnontuotteet haltuun Leader Pohjois-Satakunnassa 4.1.2021-31.12.2022

04.01.2021 - 31.12.2022

erilaisia hävikkiruokia pöydällä

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet

Hyvästi Ruokahukalle

Hyvästi Ruokahukalle -projektissa koottiin varsinkin nuorisoa kiinnostavia hävikkiruokavinkkejä.

02.02.2021 - 16.12.2022

Alaruokihukkaa 620x360px

Ruokahankkeet

Älä ruoki hukkaa!

Perusopetuksen oppilaat vaikuttajina ruokahävikin vähentämiseksi kotitalouksissa.

01.11.2021 - 30.11.2022

Tulevaisuutta luonnontuotteista

Ruokahankkeet

Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet

Hankkeessa järjestettiin keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.

10.01.2018 - 30.11.2022

Kuva henna kyyra

Ruokahankkeet

Suomalaiset jokamiehenoikeudet ja villiravinto tutuiksi ukrainalaisille

Suomen luonnon jokamiehenoikeudet ja luonnosta saatava villiravinto -koulutukset ukrainalaisille.

01.08.2022 - 30.09.2022

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Lähikalaa ammattikeittiöihin

Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.

01.03.2021 - 30.09.2022

Herkkutattiasetelma Suovaaran sienitapahtumassa

Ruokahankkeet

Kainuun sienisyksy

Kainuussa innostutaan sienistä #kulttuurirahastontuella

18.05.2021 - 30.06.2022

Hillo kuva Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen

Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.

01.04.2021 - 31.05.2022