Ruokahankkeet

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana
Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Kaakkois-Suomen pienten elintarvikeyritysten kilpailukykyä.
05.01.2021 - 31.12.2022

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -yritysryhmähanke
Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -yritysryhmähanke Kehitetään pohjoiskarjalainen viljatuoteperhe ja organisoidutaan, käynnistetään yhteistyöhön perustuva tuotanto ja markkinointi. Kehitetään...
09.01.2021 - 31.12.2022

Ruokahankkeet
Älä ruoki hukkaa!
Perusopetuksen oppilaat vaikuttajina ruokahävikin vähentämiseksi kotitalouksissa.
01.11.2021 - 30.11.2022

Ruokahankkeet
Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet
Hankkeessa järjestettiin keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.
10.01.2018 - 30.11.2022

Ruokahankkeet
Lähikalaa ammattikeittiöihin
Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.
03.01.2021 - 30.09.2022

Ruokahankkeet
Suomalaiset jokamiehenoikeudet ja villiravinto tutuiksi ukrainalaisille
Suomen luonnon jokamiehenoikeudet ja luonnosta saatava villiravinto -koulutukset ukrainalaisille.
01.08.2022 - 30.09.2022

Ruokahankkeet
Kainuun sienisyksy
Kainuussa innostutaan sienistä #kulttuurirahastontuella
18.05.2021 - 30.06.2022
Ruokahankkeet
Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen
Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.
01.04.2021 - 31.05.2022

Ruokahankkeet
Sisältöä kulinaristille kulttuurista
Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022
04.01.2019 - 30.04.2022

Ruokahankkeet
Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021
Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.
01.01.2019 - 31.12.2021

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnosta tuotteeksi -hanke
Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan luonnontuotealan kasvua Keski-Suomessa sekä edistämään luonnontuotealan kehitystä ja verkostoitumista. Hanke on...
01.08.2019 - 31.12.2021

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli
Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
02.09.2019 - 31.12.2021

Ruokahankkeet
Kotitarveviljelystä enemmän tehoja
Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021
01.01.2020 - 31.12.2021

Ruokahankkeet
Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat
Kerätään ruokatarinat yhteen. Kerro ruokatarinasi meille!
01.10.2019 - 31.12.2021

Ruokahankkeet
Mitä meillä on ruokana? - koulutuspaketti ja toimintamalli perheisiin
Maa- ja kotitalousnaisten Tampereen talouskoulun säätiön tuella tehdyn Mitä meillä on ruokana? -toimintamallin tavoitteena on...
06.01.2020 - 31.12.2020

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnonyrteistä bisnestä
Uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia luonnonyrteistä.
01.04.2018 - 30.08.2020