Ruokahankkeet

Poista suodattimet
Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Lähikalaa ammattikeittiöihin

Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.

03.01.2021 - 30.09.2022

Herkkutattiasetelma Suovaaran sienitapahtumassa

Ruokahankkeet

Kainuun sienisyksy

Kainuussa innostutaan sienistä #kulttuurirahastontuella

18.05.2021 - 30.06.2022

Hillo kuva Timo Viljakainen

Ruokahankkeet

Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen

Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.

01.04.2021 - 31.05.2022

Herne

Ruokahankkeet

Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021

Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.

01.01.2019 - 31.12.2021

Kotitarveviljely nettisivu

Ruokahankkeet

Kotitarveviljelystä enemmän tehoja

Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021

01.01.2020 - 31.12.2021

Nokkonenlahi2

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Luonnosta tuotteeksi -hanke

Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan luonnontuotealan kasvua Keski-Suomessa sekä edistämään luonnontuotealan kehitystä ja verkostoitumista. Hanke on...

01.08.2019 - 31.12.2021

Kadet multaan netti 620x360px 1

Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet

Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli

Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin

02.09.2019 - 31.12.2021

Etukansi Kati Laszka V7 A1543 vaaka

Ruokahankkeet

Mitä meillä on ruokana? - koulutuspaketti ja toimintamalli perheisiin

Maa- ja kotitalousnaisten Tampereen talouskoulun säätiön tuella tehdyn Mitä meillä on ruokana? -toimintamallin tavoitteena on...

06.01.2020 - 31.12.2020

Porikalankasittely

Ruokahankkeet

Kalaherkut haltuun -hanke

Kalaherkut haltuun -toimintamalli tutustuttaa oppilaat kalastuksen saloihin kokonaisvaltaisesti

01.01.2019 - 29.02.2020

20140902 185312

Ruokahankkeet

Mushroom road - Sienitie

Guidance in use of natural products, especially in the picking and use of mushrooms.

01.01.2019 - 31.12.2019

Kasvisten käytön lisääminen on yksi Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteista.

Ruokahankkeet

Ruokatreffit keittiössä

Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.

01.01.2019 - 31.12.2019

Mknk hukka infograafi 2019 valmis sahk

Ruokahankkeet· Maisemahankkeet

Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin 2017 - 2019

Tietoa ruokahävikistä, ruoan vesistövaikutuksista ja vesistöjen hoidosta.

01.08.2017 - 31.12.2019

Marja ruisrahka vaaka

Ruokahankkeet

Ruokatreffit

Ruokatreffeillä eväitä arkeen

08.08.2022 18:54 - 18:54

Yksi osa Interreg-rahoitteista EuReGa-hanketta on alueen kehittäjien yhteistyöryhmätyöskentely. EuReGan yhteistyöryhmä kokoontui 13.11.2018 Tahkon Panorama Bariin tarkastelemaan pohjoissavolaisen aluekehityksen nykytilannetta. Mukana tässä yhteistyöryhmässä on edustajat mm. oppilaitoksista, rahoittajatahoilta sekä yrittäjäryhmistä.

Ruokahankkeet

EUREGA - EUropean REgions of GAstronomy building resilience and creating economic growth

EuReGan tavoitteena on ruokakulttuurin ja gastronomian huomioiminen eri strategioissa ja politiittisissa tavoitteissa

08.08.2022 18:54 - 18:54

Kuva: Plugi

Ruokahankkeet

Yhteinen keittiö

Yhteinen keittiö -hanke toteuttaa hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihanketta.

08.08.2022 18:54 - 18:54

Kuva: Laura Riihelä

Ruokahankkeet

Pure peruna

Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöhankkeen tavoitteena palauttaa peruna nuorten lautasille.

08.08.2022 18:54 - 18:54