Ruokahankkeet
Ruokahankkeet
Satakunta lautasella − Sikses parhaat maut
Hankkeen tavoitteena on nostaa satakuntalainen lähiruokaketju valtakunnan kärkeen.
01.01.2022 - 30.04.2024
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -yritysryhmähanke
Kehitetään ja lanseerataan markkinoille Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe yhdessä yrittäjien, tuottajien, kaupan ja leipomoiden kanssa.
01.06.2021 - 29.02.2024
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Maistuvaa meiltä ja muualta – kohti kulttuuripääkaupunki Oulu2026 -vuotta!
Kehitämme Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymistä, valmistaudumme kulttuuripääkaupunkivuoteen ja hyödynnämme sen mahdollisuuksia.
01.09.2022 - 31.12.2023
Ruokahankkeet
Ravintoa rantakalasta
Hankkeen tarkoituksena on parantaa lasten ja nuorten kalan käsittelytaitoja.
01.01.2021 - 31.12.2023
Ruokahankkeet
Kestävä RuokaHäme
Kestävä kehitys ja vastuullisuus elintarvikealan paikallisessa kehittämisessä
01.01.2022 - 31.12.2023
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Lähiruokaretki - Heinäveden ja Liperin ruokamatkailun vahvistaminen
Hankkeella edistetään maaseudun elinvoimaa Liperissä ja Heinävedellä luomalla yrityksiin kasvua ruokamatkailua kehittämällä. Tavoitteena on, että...
01.09.2022 - 30.09.2023
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Via Karelia-Vastuullista ruokamatkailua verkostoituen
Harvaan asuttujen alueiden luonto-, ruoka-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittäminen Via Karelia matkailureitillä. Toiminnassa tavoitellaan entistä...
01.09.2022 - 30.09.2023
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
01.03.2019 - 30.09.2023
Ruokahankkeet
Kotitarveviljelyn kehittäminen
Hankkeen tavoitteena on lisätä kotipuutarhaviljelijöiden tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista. Hanke on päättynyt.
01.02.2022 - 30.09.2023
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Voiman merkit Etelä-Karjalassa
Alkuperämerkit työkaluna elintarvikealan ja ruokamatkailun kehittämisessä
01.10.2022 - 31.08.2023
Ruokahankkeet
Hygieniaosaamista ja työelämäntaitoja ukrainalaisille
Koulutuksessa käydään lävitse ravitsemusalalla tarvittavan hygieniapassin teoria. Opiskelun jälkeen tavoitteena on suorittaa Hygieniapassi ja näin...
01.09.2022 - 31.12.2022
Ruokahankkeet
Pihasta parempaa pöytään
Hankkeen tavoitteena on luoda verkostoa alueen asukkaista, joita kiinnostaa turvallinen, itsetuotettu tai kerätty ruoka. Hanke...
01.05.2020 - 31.12.2022
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Melonia meilläkin?
Ilmastonmuutoksen myötä meillä on alkanut menestyä uusia kasveja jopa avomaalla. Kiinnostaisiko sinua kokeilla niiden kasvatusta?...
01.01.2022 - 31.12.2022
Ruokahankkeet
Tulevaisuus luonnonantimissa
Luonnontuotteet haltuun Leader Pohjois-Satakunnassa 4.1.2021-31.12.2022
04.01.2021 - 31.12.2022
Ruokahankkeet
Avoimet tulet
Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.
01.01.2020 - 31.12.2022
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Hyvästi Ruokahukalle
Hyvästi Ruokahukalle -projektissa koottiin varsinkin nuorisoa kiinnostavia hävikkiruokavinkkejä.
02.02.2021 - 16.12.2022