Yhdistyskirje 2/2021

1 min lukuaika

Yhdistyskirje

Vinkkejä yhdistysten toimintaan 2022

Vuoden 21yhdkirjekaappaus

Syksyn 2021 yhdistyskirjeestä löydät ideoita ja vinkkejä Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksille vuoden 2022 toiminnan suunnittelua varten.

Yhdistyskirje on lähetetty yhdistyksille lokakuun alussa puheenjohtajan tai sihteerin nimellä. Kirjeen mukana on lähtenyt myös Maa- ja kotitalousnaisten järjestötuote-esite.

Yhdistyskirjeestä lähetetään uutiskirje lokakuussa kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä.

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.

Yhdistyskirje 2/2021 löytyy alla olevasta linkistä

Pdf-muodossa oleva kirje avautuu klikkaamalla linkkiä.

MKN_Yhdistyskirje2/2021