Yhdistyskirje 2 / 2022

Syksyn 2022 yhdistyskirje vuoden 2023 toiminnan suunnittelua varten on ilmestynyt.

Yhdistyskirje2 22 kansikuva yo2
Kuvat: ylärivi Helena Velin, Tuija Lukkarinen, alarivi Merja Pekkala, Jenni Kunnaala, Kaarina Huovila

Syksyllä suunnitellaan seuraavan vuoden toimintaa

Syksyn 2022 yhdistyskirjeestä löydät ideoita ja vinkkejä Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksille vuoden 2023 toiminnan suunnittelua varten.

Yhdistyskirje on lähetetty yhdistyksille syys lokakuun vaihteessa puheenjohtajan tai sihteerin nimellä. Kirjeen mukana on lähtenyt yhteistyökumppanimme Viking Linen esite ja yksi etukortti, jonka voi esimerkiksi arpoa kokouksessanne. 

Yhdistyskirjeestä lähetetään tieto uutiskirjeellä lokakuun alussa kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä.

Verkkokaupan tuotteet kannattaa katsoa aina nettisivuiltamme.

Yhteystiedot ajan tasalle

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.

Yhteystietojen muutoksen voit myös tehdä tässä.

Yhdistyskirje 2/2021 löytyy alla olevasta linkistä

Pdf-muodossa oleva kirje avautuu klikkaamalla linkkiä.

Yhdistyskirje MKN 2 2022 NETTIIN