Yhdistyskirje 1 / 2024

Kevään yhdistyskirjeessä asiaa ja ideoita vuoden 2024 toimintaan.

Kansikuva 3 rivia
Kuvat Rauni Miettinen, Minna Ajosenpää, Oili Jokinen, Harjavallan Maa- ja kotitalousnaiset (2 kuvaa), Hannele Veteli, Johanna Kahra, Satu Valtonen

Kevään 2024 yhdistyskirje

Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen kevään yhdistyskirjeessä on tietoa järjestön toiminnasta sekä vinkkejä ja ideoita vuoden 2024 toiminnan toteutukseen yhdistyksissä. Kirje löytyy sivun alalaidasta. 


Yhdistyskirjeestä lähetetään tieto uutiskirjeellä 4.3.2024 alkavalla viikolla kaikille niille jäsenille, joiden ajantasainen sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä. Tarkista myös sähköpostisi tarjous- ja mainoskansiosi, kirje voi löytyä sieltä.

Yhteystiedot ajan tasalle

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.

Yhteystietojen muutoksen voit myös tehdä tässä.

Kevään 2024 yhdistyskirje

Yhdistyskirje on alla pdf-muuodossa. Klikkaa tiedosto auki.

Yhdistyskirje MKN 1 2024 nettiin linkit sivuille