Yhdistyskirje 2 / 2023

Syksyn yhdistyskirjeessä asiaa loppuvuoden tapahtumista ja ideoita vuoden 2024 toimintaan.

Yhdistyskirjeen kansikuva
Kuvat Etelä-Oriveden maa- ja kotitalousseura, Hämeenkyrön maa- ja kotitalousnaiset, Esa Mäkinen, Esa Mäkinen, Susanna Winqvist, Mikkelin maa- ja kotitalousnaiset, Minna Lautakari

Syksyn 2023 yhdistyskirje

Maa- ja kotitalousnaisten Keskus täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja sen myötä koko järjestö viettää 90-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuosi huiopentuu Jyväskylässä pidettävään järjestöjuhlaan 18.11.2023, jonne olette lämpimästi tervetulleita. Syksy on myös tulevan vuoden suunnittelun aikaa ja yhdistyskirjeen sisällöstä löydän vinkkejä ja ideoita ensi vuoden toimintaan. Linkki löytyy tämän sivun lopusta.

Yhdistyskirjeestä lähetetään tieto uutiskirjeellä lokakuun alkupäivinä kaikille niille jäsenille, joiden ajantasainen sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä. Tarkista myös sähköpostisi tarjous- ja mainoskansiosi, kirje voi löytyä sieltä.

Yhteystiedot ajan tasalle

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.

Yhteystietojen muutoksen voit myös tehdä tässä.

Syksyn 2023 yhdistyskirje

Yhdistyskirje on alla pdf-muuodossa. Klikkaa tiedosto auki.

Yhdistyskirje MKN 2 2023 nettiin linkit sivuille Yhdistyskirje MKN 2 2023 tulostukseen