Yhdistyskirje 1 / 2023

Kevään 2023 yhdistyskirje vuoden 2023 toiminnan innoittamiseksi.

Yhdkir1 2023 kuva kannesta
Kuvat Elina Lindström, Hannele Veteli, Marja Niskanen, Heli Sahlman, Anne Spårman-Sievola

Kevään 2023 yhdistyskirje

Maa- ja kotitalousnaisten Keskus täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja sen myötä koko järjestö viettää 90-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuosi tuo monenlaista lisää järjestön toimintaan. Lue yhdistyskirjeestä ideoita ja vinkkejä tämän juhlavuoden toimintaan. Linkki löytyy tämän sivun lopusta. 

Yhdistyskirjeestä lähetetään tieto uutiskirjeellä maaliskuun alussa kaikille niille jäsenille, joiden ajantasainen sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä. Tarkista myös sähköpostisi tarjous- ja mainoskansiosi, kirje voi löytyä sieltä. 

Yhteystiedot ajan tasalle

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.

Yhteystietojen muutoksen voit myös tehdä tässä.

Kevään 2023 yhdistyskirje

Yhdistyskirje on alla pdf-muuodossa. Klikkaa tidosto auki.

Tulostusta varten toinen tiedosto.

Yhdistyskirje MKN 1 2023 nettiin linkit Yhdistyskirje MKN 1 2023 tulostukseen