Yhdistyskirje 2/2021

1 min read

Yhdistyskirje

Vinkkejä yhdistysten toimintaan 2022

Vuoden 21yhdkirjekaappaus

Syksyn 2021 yhdistyskirjeestä löydät ideoita ja vinkkejä Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksille vuoden 2022 toiminnan suunnittelua varten.

Yhdistyskirje on lähetetty yhdistyksille lokakuun alussa puheenjohtajan tai sihteerin nimellä. Kirjeen mukana on lähtenyt myös Maa- ja kotitalousnaisten järjestötuote-esite.

Yhdistyskirjeestä lähetetään uutiskirje lokakuussa kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä.

Kirjeen postitusyhteistyökumppanina on toiminut Viking Line, Kirjeessä on mukana Viking Linen esite ja etukortti. Etukortin voi arpoa esimerkiksi yhdistyksen tilaisuudessa.

Yhdistyskirje 2/2021

Järjestötuotekuvasto. Kauppaan pääset tästä.

Kasviskorttimalli

Viking Linen esite sekä tapahtumaesite.

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoaitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.