Ruokakasvatus

Maa- ja kotitalousnaiset· Järjestötoiminta· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot· Koulutukset· Järjestöasiat· Ruokakasvatus
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kurssitarjotin 2024
Tilaa meiltä ruokakurssi tai luento.



Anna Kari, Janita Kylänpää, Mari Mäenpää
2 min lukuaika
Mediapankki· Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot· Järjestökampanjat· Kekri· Ruokakasvatus
Kekri - nostetta lähiruoalle ja kipinää yhteisöllisyyteen
Kekrinä pääosassa on suomalainen lähellä tuotettu ruoka, yhteisöllisyys ja koko sen ympärille nivoutuva elinvoimainen maaseutu....

Helena Velin
2 min lukuaika
Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· Koulutukset· Ruokakasvatus
Arjen ruokataidot
Ryhmässä harjoitellaan arkiruoanvalmistuksessa tarvittavia peruskeittiötaitoja ja ylläpidetään rauhaisaa ruokapuhetta.


Anna Kari, Janita Kylänpää
1 min lukuaikaMediapankki· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot· Ruokakasvatus
Ruokakasvatuksella kestävyyttä ja hyvinvointia – ruokakasvatuksen työkaluja Educassa 27.–28.1.
Ruoka on opetuksen väline, jonka avulla voi tarkastella kestävyyteen ja hyvinvointiin liittyviä, päivänpolttavia kysymyksiä. MKN...

Marita Suontausta
1 min lukuaika
Ruokakasvatus
Terveyttä edistävät välipalat - hyödynnä toimintamallit
Terveyttä edistävät välipalat -projektissa tuotettiin ruokakasvatukseen hyviä, juurtuvia käytäntöjä ja toimintamalleja, joiden avulla oppilaat nauttivat...

Marita Suontausta
1 min lukuaika
Ruokakasvatus
Terveyttä edistävät välipalat -vanhempainilta
Puhutaan vanhempainillassa terveellisestä ravitsemuksesta.

Marita Suontausta
1 min lukuaika
Ruokakasvatus
Ruokakasvatusaineistoa verkossa
Verkossa on suuri määrä erinomaista ruokaan, ravitsemukseen ja ruokakasvatukseen liittyvää aineistoa. Katso ja tutustu!

Marita Suontausta
2 min lukuaika
Ruokakasvatus
Virkeyttä välipalalla
Kaisan ohjeilla marjoista, hedelmistä ja täysjyväisistä viljatuotteista syntyvät maukkaat, nopeat ja terveelliset välipalat.

Kaisa Myllykangas
2 min lukuaika
Ruokakasvatus
Kaappaa kasvis
Kaappaa kasvis on kouluissa toteutettava tempaus, jonka tavoitteena on lisätä kasvisten syömistä.