Hei sinä kasvunnälkäinen matkailuyrittäjä!

Kansainvälinen matkailu tulee lähivuosina kasvamaan Sotkamon matkailukeskuksen alueella, varsinkin suorien Saksan lentojen myötä. Nyt on hyvä hetki kehittää yrityksen palveluja vastaamaan kv-matkailun tarpeita.

Yritysryhmahanketilaisuus sotkamo vaaka

Kansainvälinen matkailu tulee lähivuosina kasvamaan Sotkamon matkailukeskuksen alueella, varsinkin suorien Saksan lentojen myötä. Nyt on hyvä hetki kehittää yrityksen palveluja vastaamaan kv-matkailun tarpeita. Yritysryhmähanke on erinomainen väline kehittää palveluja. Yritysryhmähankkeen tukitaso on 75 %.

Kainuun ELY-keskus yhdessä Sotkamon kunnan kanssa järjestää matkailualan yrityksille yritysryhmähankkeen aktivointitilaisuuden Snowpoliksessa (kokoustila Hiutale) torstaina 30.5. klo 13-16.

Paikalla Sotkamon kunnan matkailuasiantuntija Aija Laukkanen sekä Kainuun ELYn yritysasiantuntijat Pauli Tervonen, Anu Meriläinen sekä Mari Möttönen. Tilaisuudessa Aija kertoo kv-matkailun näkymistä ja ELYn asiantuntijat kerromme yritysryhmähankkeesta rahoittajan näkökulmasta. Tilaisuus sisältää työpajaosuuden, jossa voi verkostoitua toisten matkailuyritysten kanssa ja lähteä pohtimaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa yhteisiä kehittämishankeaihioita ja yhteistyömahdollisuuksia.

Yhteistyössä mukana: MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi

Ilmoittautuminen 24.5 mennessä https://link.webropol.com/s/Sotkamo-yritysryhmatilaisuus