Luentoja, esitelmiä ja tietoiskuja

2 min lukuaika

MKN Ruokaneuvot

Tietoa ruuasta, ravitsemuksesta ja kodin asioista

Mkn kasvis herkkujen suomi 2014 126 0
Tarjoamme havainnolliset ja asiantuntevat
  • luennot
  • esitelmät
  • tietoiskut
ruuasta, ravitsemuksesta ja kodin asioista. Asiantuntijamme ovat koulutukseltaan mm. ravitsemustieteen maistereita (ETM tai TTM), kotitalousopettajia tai restonomeja.

Esimerkkejä aiheista

Tavaradieetin ABC ammattijärjestäjän vinkeillä kaaos hallintaan
Palvelumme auttaa kodin tavarahallinnassa. Tyypillisesti suomalaisessa kodissa on liikaa tavaraa. Turha tavara aiheuttaa työtä, kustannuksia ja harmia, mutta siitä eroon pääseminen voi tuntua toivottomalta projektilta edes yrittää aloittaa. Ammattijärjestäjä on henkilö, joka auttaa tavaratulvassa, sen järjestämisessä ja hallinnassa. Tavaradieetin ABC -luento on innostava johdatus maailmaan, jonka avulla kuulija oivaltaa erilaisia tapoja hankkia väljyyttä elämäänsä, oli oma tilanne mikä hyvänsä. Tavaradieetin ABC luento voidaan toteuttaa joko yksittäisenä inspiraatioluentona tai kolmen luennon sarjana, joiden välissä osallistujat pääsevät kotitehtäviensä avulla laittamaan hihat heilumaan. Luennot voidaan toteuttaa myös webinaareina. Terhi Välisalo on kouluttautunut ammattijärjestäjä ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Pysy elinvoimaisena ja virkeänä! Ikääntyneiden hyvä ravitsemus
Miten ikääntyminen vaikuttaa ravintoaineiden tarpeeseen? Saatko tarpeeksi proteiinia? Riittääkö omena päivässä takaamaan riittävän C-vitamiinin saannin? Oikea ruokailu tukee terveyttä ja parantaa toimintakykyä. Tilaa luento tai maistiaisia ja havaintopisteitä sisältävä infotilaisuus. Tieto on tärkeää jokaiselle itsestään huolehtivalle kaikille yli 65-vuotiaille, ikääntyvien parissa työskenteleville tai sinulle, joka huolehdit ikääntyvän lähimmäisen ruokataloudesta.
Hyvä ruoka toimiva pää
Tiedätkö, mitkä vitamiinit vaikuttavat muistitoimintoihin? Entä mitä merkitystä rasvan laadulla on aivojen toiminnalle? Edistä aivojen ja muistin hyvinvointia oikeilla elämäntavoilla. Tilaa luento, jolla saat tietoa tavoista pitää yllä ja parantaa aivojen toimintaa ja muistia.
Pidä itsesi kunnossa hyvällä ruualla
Oletko maatalousyrittäjä tai muuten epäsäännöllistä työtä tekevä? Tämä luento antaa eväitä fiksuihin valintoihin kiireen keskellä. Oma keho on yrittäjän tärkein kone, josta on syytä pitää huolta. Tällä luennolla saat käytännönläheisiä vinkkejä hyvinvointia tukeviin ruokavalintoihin. Älä takerru yksityiskohtiin, vaan ota kokonaisuus haltuun!
Syö hyvää – jokaiselle löytyy tapa syödä hyvin
Suomalaiset ravitsemussuositukset antavat ohjenuoran viisaisiin valintoihin. Hyödynnä asiantuntijoidemme tieto ravitsemussuosituksista ja tilaa luento vaikkapa kokouksen yhteyteen!