Ajankohtaista

Pellava ja hamppu ovat suomalaista superruokaa

Siemenet ja pähkinät kannattaa lisätä päivittäiseen ruokavalioon.

2 min lukuaika

Rannat kuntoon – toimintamalli asukkaille ja maanomistajille

Käytännönläheiset ohjeet rantojen kunnostamiseen, rahoituslähteisiin ja yhteistyön edistämiseen.

1 min lukuaika

Ylijäänyttä leipää tai pullaa?

Mitä kaikkea voi tehdä kuivahtaneesta leivästä, pullasta tai kakusta!

3 min lukuaika

Puurot

Puurolla päivä käynnistyy.

1 min lukuaika

Ruokarohkea salapoliisi ja kasvisaarteen arvoitus

Seikkaillaan ruokamaailmaan, kasvisaarre nappaamaan!

1 min lukuaika

Ylijäänyt juusto

Käyttövinkkejä erilaisille juustonlopuille.

2 min lukuaika

Kunnon eväät talkooväelle

Talkooruokia talkooväelle

3 min lukuaika

Mitä vanhentuvista maitotuotteista?

Vinkkejä vähän vanhentuneiden maitotuotteiden käyttöön.

2 min lukuaika

Juhannuksena herkutellaan kotimaisella kalalla

Suomalaisista järvistä ja meristä nousee toinen toistaan mainiompia kaloja.

2 min lukuaika

Syötävän suloiset salaatit

Salaatti on tuttu tarjottava kevään juhlissa ja kesäisissä ruokapöydissä. Uutta sävyä salaatteihin saa esimerkiksi syötävillä...

3 min lukuaika

Värikäs ateria pääsiäisen iloksi

Pääsiäisenä syödään juhlavasti. Ateriakokonaisuus kätkee sisäänsä myös perinteikkäitä vertauskuvia.

2 min lukuaika

Grillaus kuuluu kesään

Grillaus on taitolaji, jossa kehittyy vain harjoittelemalla ja rohkeasti kokeilemalla.

2 min lukuaika