Ajankohtaista
Pellava ja hamppu ovat suomalaista superruokaa
Siemenet ja pähkinät kannattaa lisätä päivittäiseen ruokavalioon.
Rannat kuntoon – toimintamalli asukkaille ja maanomistajille
Käytännönläheiset ohjeet rantojen kunnostamiseen, rahoituslähteisiin ja yhteistyön edistämiseen.
Ylijäänyttä leipää tai pullaa?
Mitä kaikkea voi tehdä kuivahtaneesta leivästä, pullasta tai kakusta!
Puurot
Puurolla päivä käynnistyy.
Ruokarohkea salapoliisi ja kasvisaarteen arvoitus
Seikkaillaan ruokamaailmaan, kasvisaarre nappaamaan!
Ylijäänyt juusto
Käyttövinkkejä erilaisille juustonlopuille.
Kunnon eväät talkooväelle
Talkooruokia talkooväelle
Mitä vanhentuvista maitotuotteista?
Vinkkejä vähän vanhentuneiden maitotuotteiden käyttöön.
Juhannuksena herkutellaan kotimaisella kalalla
Suomalaisista järvistä ja meristä nousee toinen toistaan mainiompia kaloja.
Syötävän suloiset salaatit
Salaatti on tuttu tarjottava kevään juhlissa ja kesäisissä ruokapöydissä. Uutta sävyä salaatteihin saa esimerkiksi syötävillä...
Värikäs ateria pääsiäisen iloksi
Pääsiäisenä syödään juhlavasti. Ateriakokonaisuus kätkee sisäänsä myös perinteikkäitä vertauskuvia.
Grillaus kuuluu kesään
Grillaus on taitolaji, jossa kehittyy vain harjoittelemalla ja rohkeasti kokeilemalla.