Hankkeet
MKN-hankkeilla tuotamme tietoa, rakennamme toimintamalleja ja kehitämme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kestävää yhteiskuntaa.
Lihaa Etelä-Savosta
Hanke on päättynyt 31.10.2018
12.11.2024 15:22 - 15:22
Oulun Seudun BiotalousLeader -kiertue
Tilaisuuksissa nostetaan näkyville biotalouden hyviä yritysesimerkkejä
12.11.2024 15:22 - 15:22
Ruokahankkeet
Pure peruna
Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöhankkeen tavoitteena oli palauttaa peruna nuorten lautasille.
12.11.2024 15:22 - 15:22
Etelä-Savon maaseutu ICT
Hanke on päättynyt 31.12.2017.
12.11.2024 15:22 - 15:22
Kilpailukykyä kasviyrityksiin - KIPAKKA
Hanke on päättynyt 31.3.2019.
12.11.2024 15:22 - 15:22
Ruokamatkailuideoita Saimaan seudulle
Hanke on päättynyt 31.10.2016.
12.11.2024 15:22 - 15:22
Maisemahankkeet
Kulttuuriympäristö näkyväksi, KYNÄ-hanke
Hanke on päättynyt 30.9.2019.
12.11.2024 15:22 - 15:22
KOTO-hanke - Keski-Suomen Maaseudun KOronasta TOipuminen
KOTO-hanke KOTO-hanke eli Keski-Suomen Maaseudun KOronasta TOipuminen -hanke, tukee maaseutuyrittäjiä ja maatilaliitännäisen yritystoiminnan kehittämistä. Koronaepidemiasta...
12.11.2024 15:22 - 15:22
VoiMa Uusimaa - Voimaa maaseutuyritysten kriisin hallintaan Uudellamaalla
Hanke toteutetaan Uudenmaan maaseutualueilla. Hankkeen kohderyhmänä ovat koko Uudenmaan alueella toimivat maaseutuyritykset sekä maatilat, jotka...
12.11.2024 15:22 - 15:22
Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic
Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic -hankkeen tavoitteita ovat luonnonraaka-aineiden jalostusasteen nostaminen, yhteistyön...
12.11.2024 15:22 - 15:22
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Pohjanmaan makuaarteet -Ruokamatkailun mahdollisuudet Keski-Pohjanmaalla
Pohjanmaan makuaarteet -hankkeen tavoitteena on Keski-Pohjanmaan harvaanasutulla alueella (HAMA) olevien maaseutumatkailupalveluiden monipuolistaminen kehittämällä ja aktivoimalla ruokamatkailua....
12.11.2024 15:22 - 15:22
Yrityshankkeet
Eat, experience, enjoy North Karelia
This website provides you practical information about the rich culinary heritage and tourism services...
25.10.2024 - 12.11.2024