Korut

Korut tuovat yhteistä näkyvyyttä järjestössä.
Maa- ja kotitalousnaisten hopeakorut ovat arvostettu huomioiminen jäsenistön merkkipäivinä tai kiitokseksi pitkästä toiminnasta yhdistyksen hyväksi. Korut voi ostaa myös itselle.
Hopeisen järjestöpinssin voi ostaa itse tai sen voi ostaa henkilölle, joka toimii tai on toiminut järjestön luottamustehtävässä.

Tee tilaus verkkokaupan etusivun lomakkeella tai sähköpostilla osoitteella tilaukset@maajakotitalousnaiset.fi . Mainitse tilaukseesi tilaaja, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero. Mikäli lasku tulee yhdistykselle, kirjoita tilaukseesi myös yhdistyksen nimi.

Laskuun lisätään postimaksu ja pakkauskulut. Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Lisätietoja antaa Helena Velin
040 527 1579 tai etunimi.sukunimimi@maajakotitalousnaiset.fi


  Hopeiset järjestökorut

  Maa- ja kotitalousnaisten uusien järjestökorujen malli mukailee logoamme. Kaunis riipus ketjuineen ja näyttävä rintakoru sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kiva itselle tai lahjaksi, sopivat hyvin myös huomioimiseen.

  Korut ovat 925 hopeaa. Riipuksen ja rintakorun valmistaja on kuopiolainen Saurum Oy. Ketjut valmistetaan ulkomailla.

  Rintakorun leveys 5 cm.

  Riipuksen leveys on 2,5 cm. Riipuksen ketjun voi säätää kahteen eri pituuteen.
  Ketju 42/45 cm


  Koru on pakattu tyylikkääseen pakkaukseen.

  HINTA
  RIIPUS KETJUINEEN 77 €
  RINTAKORU 99 €

  Juhlavuoden monitoimihelmet

  90juhlavuoden monitoimihelmet pysty

  Maa- ja kotitalousnaisten 90-vuotisjuhlavuoden monikäyttöhelmet, jotka koostuvat  50 cm ja 85 cm pitkistä helmistä ja niistä saa monta erilaista korua.

  Helmissä on oransseja puuhelmiä, sekä helmen ja hopeapallojen näköisiä akryylihelmiä ja kapeita metallirenkaita, joihin upotettu kiviä. Kummissakin helmissä on vahva magneettikiinnitys.

  Helmiä voidaan pitää kaulassa erikseen tai ne voidaan yhdistää keskenään magneeteilla ja silloin helmet voi kietaista kaksinkerroin kaulaan.

  Pidempiin helmiin voidaan myös kiinnittää esimerkiksi avaimet tai kulkukortti.  Lyhyemmät helmet voi kietoa ranteeseen kaksinkerroin.

  HINTA 40 €                                

  Korvakorut

  90vuotisjuhlavuoden korvakorut
  Korvakoruissa on riippuvat oranssit helmet

  HINTA 12 €

  Hopeinen luottamushenkilöpinssi


  Maa- ja kotitalousnaisten hopeinen luottamushenkilöpinssi kertoo työstä järjestön hyväksi.

  Luottamushenkilöpinssin voi tilata jokainen nykyinen Maa- ja kotitalousnaisten luottamushenkilö tai entinen luottamushenkilönä toiminut.

  HINTA 23 €