Kortit, muistoadressi ja julkaisut

Maa- ja kotitalousnaisten kauniit kortit onnitteluun eri tilanteissa. Tyylikkäällä muistoadressilla huomiointi surussa.

Maa- ja kotitalousnaiset julkaisee ajoittain kirjoja ja ottaa myyntiin valikoidusti muita julkaisuja.

Tee tilaus verkkokaupan etusivun lomakkeella tai sähköpostilla osoitteella tilaukset@maajakotitalousnaiset.fi . Mainitse tilaukseesi tilaaja, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero. Mikäli lasku tulee yhdistykselle, kirjoita tilaukseesi myös yhdistyksen nimi. Voit tilata myös verkkokaupan etusivun verkkolomakkeella.

Laskuun lisätään postimaksu ja pakkauskulut. Toimitusaika noin 2 viikkoa.
HUOM! Kesätilaukset viimeistään keskiviikkona 26.6.2024, jolloin postitus lähtee samalla viikolla. Seuraava postitus 5.8.2024 alkavalla viikolla.

Lisätietoja antaa Helena Velin
040 527 1579 tai etunimi.sukunimimi@maajakotitalousnaiset.fi


Onnittelukortti ruusut, pystymalli, UUSI KOKO A5


Suosittu ruusukortti nyt isommassa näyttävässä A5 koossa!

onnittelukortti Ruusut A5

Kannessa lukee Onnea, ei muita tekstejä.
Sisällä etukannessa ruusukuva vesileimakuvana.
Pakkauksessa on 4 kpl pystymallisia avattavia kortteja, mukana kirjekuoret. Koko A5.
Takakannessa pieni Maa- ja kotitalousnaisten logo.
Painettu Suomessa.


HINTA 14 € / PAKKAUS

Onnittelukortti gerbera, vaakamalli


Gerberakortissa uusi malli!
Onnittelukortti gerbera A6 vaaka

Ei tekstejä.
Sisällä kaunis oranssi reunus pitkillä sivuilla.
Pakkauksessa on 5 kpl vaakamallisia avattavia kortteja, mukana kirjekuoret. Koko 11 x 17 cm.
Takakannessa pieni Maa- ja kotitalousnaisten logo.
Painettu Suomessa.

HINTA 12,50 € / PAKKAUS

Muistoadressi

Muistoadressi on ilman tekstiä, joten sen voi muokata aina kuhunkin tilanteeseen sopivalla tekstillä. Mukana tulee viisi muistolause-ehdotusta. Koko A4.

Adresseja kannattaa tilata useampia kappaleita kerrallaan ja niitä kannattaa suositella yhdistysten jäsenille myös yksityiskäyttöön. 

HINTA 10 €

TARJOUS! Nyt saat 10 adressia 9 hinnalla! Tehkää yhdistyksissä yhteistilauksia. Adresseja on hyvä pitää varalla ja käyttämällä Maa- ja kotitalousnaisten adresseja tuet Maa- ja kotitalousnaisten neuvontatyötä.

Omat avaimet -historiikki

Omat avaimet esittelee pienoiselämäkerroin 38 naista ja matrikkelitiedoin satoja järjestötyön sankarittaria. Se kertoo kuvin, lehtileikkein, sanoin ja riimeinkin koko järjestön, sen kaikkien piirikeskusten ja yksittäistenkin yhdistysten saavutuksista.

Maa- ja kotitalousnaisten järjestöhistoriikin lisäksi Omat avaimet on kuvaus suomalaisen maaseudun ja sen elämänmuodon muutoksista sekä maaseudun naisten aikaansaannoksista 1700-luvulta tähän päivään saakka.

Teos kertoo maaseudun naisten koulutuksen ja itsenäistymisen historiasta. Samalla se on mm. kotitaloustyön, käsityötaidon, puutarhaviljelyn, maaseudun yritystoiminnan, kotiseututyön ja kansainvälistymisen historiaa.

Kirjailija, FT Kirsti Manninen on toiminut aihealueen tutkijana ja historiikin kirjoittajana.

HINTA 20 €

Maista metsä, löydä luonto -kirja

Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen Maista metsä, löydä luonto – kokataan yhdessä lasten kanssa -kirja kutsuu löytöretkelle luontoon ja keittiöön yhdessä lasten kanssa.

Maista metsä, löydä luonto -kirja kannustaa etsimään elämyksiä kaikilla aisteilla. Se antaa vinkkejä neljän vuodenajan luontoretkille sekä ohjeet maukkaiden eväiden kokkaukseen.

Ruokatoimittaja Pirjo Toikkasen ohjeilla valmistuvat mainiot herkut myös retkiltä löytyneistä villivihanneksista, marjoista ja sienistä.

Värikkäät valokuvat elävöittävät ruokaohjeita, innostavat yhteiseen tekemiseen ja auttavat tunnistamaan ruokaohjeissa käytetyt luonnon antimet.

Kirjan on toimittanut Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen kehityspäällikkö Katja Pethman.

HINTA 10 €

Maijan ruokavuodet -keittokirja

Maijan ruokavuodet -keittokirjassa Maija kokkaa omia, päivitettyjä suosikkejaan 60-luvulta tähän päivään, kertoo vaiheistaan, tapaamisista ihmisistä ja ruokakulttuurin muutoksesta. Herkulliset ja raikkaat reseptit kertovat rautaisesta osaamisesta, näkemyksestä ja makujen syvällisestä ymmärtämisestä. Kirja on Maija Silvennoisen 24. ruokakirja.

HINTA 25,50 €