Laura Puolamäki

Img 0832 2

Maisema-asiantuntija; Landscape specialist; NEUVO 2020 asiantuntija ympäristö, maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen

MKN Etelä-Suomi

Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Pirkanmaa

laura.puolamaki@proagria.fi 040 544 4899

Näsilinnankatu 48 D
33200 Tampere

Työskentelen pääasiassa kestävään matkailuun, maisemaan ja kulttuuriperintöön, kulttuuriympäristöön ja luonnon monimuotoisuuteen sekä ympäristötietoisuuteen liittyvissä tehtävissä. Asiakkainamme on niin yrityksiä, kuntia, kehittämisyhtiöitä, maasseutuyrittäjiä kuin yksityishenkilöitäkin. Toteutamme sekä pieniä asiakasprojekteja että suuria kehittämishankkeita laajan yhteistyöverkostomme kanssa.

Toimin Neuvo -järjestelmän asiantuntijana seuraavissa asioissa: ympäristö, maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

Kirjoitan myös ammattilehtiin ja tieteellisiin julkaisuihin.

Maisema-asiantuntijapalvelujen lisäksi toimin tällä hetkellä asiantuntijana Lumolaidun-verkosto -hankkeessa sekä projektipäälikkönä Tainionvirta II -hankkeessa. Hoidan myös Nuuksio Lakeland -hankkeen koordinointia asiakkaamme lukuun.

Olen koulutukseltani FT (maisemantutkimus).

I work mainly with sustainable tourism, landscape, cultural heritage, cultural landscape, biodiversity and environmental awareness. Our work portfolio consists of consultancy work and development projects.

I hold a PhD in landscape research.

Current projects:

Lumolaidun-verkosto

Tainionvirta II

Tutkijaprofiili

Research profile

ORCID-tunniste: https://orcid.org/0000-0002-8321-3524

https://www.researchgate.net/profile/Laura_Puolamaeki

Asiantuntijan artikkelit