SATOA Kuopio Food Festivalia vietetään 23.-24.8.2024 – Haku tapahtuman ravintolatoimijaksi on avoinna!

1 min lukuaika

Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· Uutinen

Satoa

SATOA-tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Tämän vuoden tapahtuman ajankohdaksi on varmistunut 23.–24.8.2024. Supersuositussa katuruokatapahtumassa paikalliset ravintolat ja ruoka-alan toimijat myyvät pieniä ruoka-annoksia – suolaista ja makeaa – paikallisista raaka-aineista taidokkaasti valmistettuna.

Tänäkin vuonna tapahtuman teemana on lähiruoka, jonka ympärille osallistuvat ravintolat yhdessä rakentavat menunsa. Tavoitteena on, että tarjottujen annosten raaka-aineista vähintään puolet on lähellä tuotettu. Tarjonnassa pyritään myös ottamaan huomioon erilaiset asiakasryhmät, joten jokaiselle löytyy jotakin!

Haku tapahtuman ravintolatoimijaksi on parhaillaan käynnissä. Ravintolatoimijoilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan tapahtumaan 28.2. mennessä.

SATOA Kuopio Food Festivalia vietetään Kuopion Kauppakadulla torin laidalla perjantaista lauantaihin 23.-24.8.2024. klo 11–20. Samanaikaisesti tapahtuman kanssa vietetään Elonkorjuujuhlaa Kuopion torilla. Tapahtuman tuottaa ProAgria Itä-Suomi/Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset yhteistyössä Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n ja Kuopion kaupungin kanssa.

Lisätiedot: www.satoa.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä