Länsi-Suomen uusi toiminnanjohtaja on perinteisten arvojen ja maaseudun puolustaja

Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisille uusi toiminnanjohtaja Sanna Pitkänen.

Sanna Pitkanen peltomaisema1
Sanna Pitkänen kuva: Kimmon Galleria

Liiketoiminnan moniosaaja ja maanviljelijä Sanna Pitkänen on Länsi-Suomen MKN uusi toiminnanjohtaja

Sanna Pitkänen aloitti työnsä Länsi-Suomen MKN toiminnanjohtajana 1.1.2023. ”Olen itse toiminut aiemmin Maa- ja kotitalousnaisten paikallisyhdistyksen johtokunnan jäsenenä muutaman vuoden ajan ja perehtyminen järjestön toimintaan on nyt tuntunut helpolta ja mielenkiintoiselta. Työhönsä sitoutunut henkilökunta on ottanut minut hyvin vastaan ja vastannut erilaisiin esittämiini kysymyksiin nopeasti ja joustavasti.”

Aiemmin eri liiketoiminnan ja sivistysalan tehtävissä toiminut oikeustradenomi (AMK) ja maanviljelijä ottaa maaseudun yritykset ja elinvoimaisuuden tosissaan. Sanna aloittikin naisten järjestön lisäksi ProAgria Länsi-Suomen johtamisen ja talouden esimiestehtävissä, ja on innoissaan monipuolisesta tehtäväkentästä.

Uusi toiminnanjohtaja kertoo olevansa aktiivinen vaikuttaja, joka hakee aktiivisesti kehityskohteita ja ratkaisuja ajankohtaisiin asioihin. Nelilapsisen perheen kotitilalla viljellään öljy- ja viljakasveja, joten toimintaa ja tekemistä riittää myös vapaa-ajalla. Harrastuksikseen uusi toiminnanjohtaja mainitsee lukemisen ja monialaisen vaikuttamistyön eri luottamustehtävissä.

Yhteystiedot

Sanna Pitkänen

Toimialapäällikkö
Johtaminen ja talous
ProAgria Länsi-Suomi ry

Toiminnanjohtaja
Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset

Vareliuksenkatu 2 B, 32200 Loimaa

p. 050-5252176

sanna.pitkanen@proagria.fi

sanna.pitkanen@maajakotitalousnaiset.fi