Lähiruokapäivä 9.9.2023 - ryhdy järjestäjäksi!

Valtakunnallinen Lähiruokapäivä järjestetään jälleen lauantaina 9.9.2023. Ilmoittautuminen Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjäksi on nyt avoinna.

Lähiruokapäivän 2023 tunnus vaaleanpunaisella pohjalla

Tule mukaan lähiruokatrendin aallonharjalle

Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruoan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajia, ruoka-alan ammattilaisia ja muita toimijoita, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten. Kotimainen ruoantuotanto sekä tarinat sen takana kiinnostavat suomalaisia enemmän kuin koskaan – lähde siis mukaan lähiruokatrendin aallonharjalle ja Lähiruokapäivään lauantaina 9.9.2023!

Osallistumalla Lähiruokapäivään tapahtuman järjestäjänä, yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa, tarjoatte vierailijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan lähiruoan ammattilaisiin ja muihin maaseudun toimijoihin pintaa syvemmältä. Voitte halutessanne myydä tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan kuluttajille. Kotimainen ammattitaito, työ ja raaka-aineet ovat ylpeyden aihe!

Osallistuneiden toimijoiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta tapahtuman kasvaessa ja kehittyessä. Viime vuonna ovensa avasi 304 yritystä ja tilaa ympäri Suomen. Pistetäänkö jälleen paremmaksi?

Ryhdy järjestäjäksi

  1. Rekisteröidy Lähiruokapäivä.fi-sivuston käyttäjäksi.
  2. Ilmoita tapahtumasi mukaan.
  3. Tilaa Lähiruokapäivän materiaalipaketti 15.8.2023 mennessä.

 Ohjeita rekisteröitymiseen, kirjautumiseen ja ilmoittautumislomakkeen täyttämiseen löydät Mukaan järjestäjäksi -sivulta.

Mukaan järjestäjäksi