Vielä ehtii mukaan Loikkaa liikkeelle -liikuntakisaan!

1 min lukuaika

Uutinen

Maa- ja kotitalousnaisten järjestökampanja. Kisa on avoin kaikille, eikä edellytä jäsenyyttä.

Loikkaa liikkeelle mkn kuva 1

Maa- ja kotitalousnaisten kampanjoissa kisailu on aina innoittanut yhdistykset ja jäsenet innokkaasti mukaan. Muutaman vuoden tauon jälkeen toteutamme jälleen liikunta-aiheisen kampanjan yhdistäen siihen kisailun. Tavoitteena on innostaa jäsenemme läheisineen liikkumaan. Säännöllinen liikunta lisää kuntoa ja notkeutta, rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Liikunnan jälkeen voi olla tyytyväinen itseensä.

Ryhmähenki kannustaa liikkumaan

Loikkaa liikkeelle -liikuntakisaan kannattaa osallistua ryhmänä, vaikka yksinäänkin kisaan voi toki osallistua. Ryhmässä voi toinen toistaan kannustaa liikkumaan ja kisassakin lasketaan suoritteet keskimäärin ryhmän jäsentä kohti, joten jokaisen suoritukset vaikuttavat lopputulokseen. Kisaan kuitenkin kannattaa osallistua pilke silmäkulmassa, tärkeintä ei ole voitto vaan oma hyvinvointi. Kisa on avoin kaikille, eikä osallistuminen edellytä jäsenyyttä.

Suurin osa liikuntasuoritteista tapahtuu jokaisen oman aikataulun ja mieltymysten mukaan, mutta ryhmä voi toteuttaa yhteisiä liikuntatuokioita säännöllisesti matalan kynnyksen periaatteella. Sopikaa vaikka yhteinen viikkolenkki tai järjestäkää yhteiskyydeillä uintireissuja. Ja ne osallistuvat, jotka kulloinkin ehtivät.

Kisassa kerätään vähintään puolen tunnin mittaisia reippaita liikuntasuorituksia. Liikuntasuorituksen jälkeen liikuntakorttiin merkitän ruksi. Ja nyt annetaan kaikkien kukkien kukkia; liikuntasuoritukset voivat olla vaihtelevasti eri lajeja. Kannustamme yhdistyksiä järjestämään tutustumisia uusiin liikuntalajeihin.

Kisa on käynnistynyt vuoden alussa, mutta vielä ehtii hyvin mukaan.

Katso ja kisaohjeet tästä.