Työt takana -loma tammikuussa 2018 - muutamia paikkoja vielä vapaana!

2 min lukuaika

Uutinen

Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon Maa- ja kotitalousnaisten Keskukselle myöntämät tuetut lomat 2018

Laavulla pienennetty

Vuosikymmenten työt takana ja eläkkeelle jäänti häämöttää tai eläkeaikaa on jo tovi eletty. Omasta hyvinvoinnista ei ole ehkä työn kiireessä ehtinyt huolehtia. Nyt on aika virkistyä, saada kipinä oman hyvinvoinnin panostamiseen ja tutustua samassa elämänvaiheessa oleviin ihmisiin.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) on myöntänyt vuodeksi 2018 Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:lle kaksi tuettua

Työt takana -lomaviikkoa

  • 22.01. - 27.01.2018 Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa on muutamia paikkoja jäljellä! Virallinen hakuaika on jo päättynyt ja sähköistä hakua ei voi sen osalta käyttää, mutta ottakaa pikimmin yhteys mia.kalpa(at)mtlh.fi.
  • 18.11. - 23.11.2018 Suomen Ladun Kiilopäällä Saariselällä, hakuaika 18.8.2018 mennessä.

Lomaohjelmassa on ohjattua liikuntaa, keskusteluja sekä mahdollisuus yhdessäoloon. Lomaan sisältyy täysihoito ja majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa.

Loman omavastuuosuus on 20 € /vrk. Suurin osa kustannuksista katetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustuksella.

Lomalle voi hakea yksin, puolison, perheen tai ystävän kanssa. Lomalle hakeminen ei edellytä järjestön jäsenyyttä.

Kätevimmin täytät hakulomakkeen sähköisesti, joka löytyy MTLH:n Lomatuen haku -sivun linkistä Sähköiseen lomakalenteriin ja sähköiseen hakemukseen pääsee tästä! Alla löytyvät tulostettavat ja täytettävät hakulomake ja hakuohje. Kannattaa noudattaa huolellisesti hakuohjetta.

Myönnetystä lomatuesta ilmoitetaan lomatuen saajille noin 2 kk ennen loman alkamispäivää. Kielteisestä päätöksestä ei ilmoiteta.

Käyttäkää tätä mahdollisuutta hyväksenne.

Yhteistyössä: