Tunnustuspalkinto Humppilan Maa- ja kotitalousnaisille

1 min lukuaika

Uutinen

Tunnustuspalkinto aktiiviselle yhdistykselle Humppilaan

Palkinnon luovutustilaisuudessa Maa- ja kotitalousnaisten hallituksen puheenjohtaja Mervi Mäki-Neste, Humppilan Maa. jakotitalousnaisten puheenjohtaja Kati Tiilikkala ja sihteeri Marjo Kiviniemi sekä Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen järjestöpäällikkö Helena Velin Kuva: Tuula Lehtonen

Maa- ja kotitalousnaisten varsinaisessa kokouksessa 22.11.2018 Humppilan Maa- ja kotitalousnaiset palkittiin Maa- ja kotitalousnaisten hallituksen myöntämällä tunnustuspalkinnolla. Palkinto jaetaan kahtena vuonna yhdistykselle ja joka kolmas vuosi piirikeskukselle.

Perusteluina todettiin Humppilan Maa- ja kotitalousnaisten olevan erittäin aktiivinen ja motivoitunut yhdistys, joka näkyy ja kuuluu Humppilan kunnassa. Yhdistys tarjoaa eri-ikäisille kuntalaisille aktiivista ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Lisäksi yhdistys esimerkillisellä tavalla jalkauttaa valtakunnallisen järjestön toimintaa omalla alueellaan.

Palkinnon luovuttivat Maa- ja kotitalousnaisten hallituksen puheenjohtaja Mervi Mäki-Neste ja Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen järjestöpäällikkö Helena Velin Humppilan Maa- ja kotitalousnaisten puheenjohtaja Kati Tiilikkalalle ja sihteeri Marjo Kiviniemelle.

Lämpimät onnittelut palkinnosta.

. Palkinnon vastaanottajat Marjo Kiviniemi ja Kati Tiilikkala. Kuva Tuula Lehtonen