Rapeat kuhapalat

Kalaruoat

Kalana voit käyttää mmuutakin haluamaasi kalaa saatavuuden mukaan. Tarjoa kalapalat esimerkiksi tsatsikin kanssa.

Tsatsikia ja paistettua kalaa salaatinlehden kanssa juomalasissa
Kuva: Kati Laszka

Rapeat kuhapalat

4–6 annosta
60–90 minuuttia

600 g kuhaa fileenä
1 tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl korppujauhoja
voita paistamiseen

1. Leikkaa kuhafilee kolmen sentin viipaleiksi. Ripottele kalapalojen päälle suolaa.
2. Riko munat kulhoon ja vatkaa ne rikki. Lisää toiseen kulhoon vehnäjauhot ja kolmanteen korppujauhot.
3. Pyöräytä kuhapalat ensin vehnäjauhossa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhossa.
4. Paista kuhapalat voissa paistinpannulla noin 3 minuuttia per puoli.
5. Dippaa kuhapaloja esimerkiksi tsatsikiin ja nauti!

Tsatsiki