Energiatehokkuudesta kilpailukykyä maaseudulla

MKN Etelä-Pohjanmaa, MKN Etelä-Suomi, MKN Itä-Suomi, MKN Keski-Suomi, MKN Lappi, MKN Länsi-Suomi, MKN Oulu

Energiatehokkuuden koordinaatiohanke välitti ja kokosi tietoa, laskelmia, rahoitusmahdollisuuksia ja tuotti viestintämateriaalia energiasta ja energiapalveluista.

1karuselli uutiskirjeet ja koosteet paivittavat energiatehokkuustietoa

Hankkeen kotipesä on energiatehokkaasti.fi-sivusto. Se toimii hankkeiden näyteikkunana ja navigaationa sekä lähdemateriaalina palveluihin, investointien suunnitteluun ja kehitystyöhön. Tietoa ja esimerkkejä energiaratkaisuista ja energiatehokkuuden kehittämisestä välitetään lisäksi, uutiskirjeissä, koulutuksissa ja tapahtumissa. Tutustu Maaseudun energiayrittäjyys -hankkeeseen.

Tapahtumakalenteri

Löydä energiaan liittyvät tapahtumat koko maassa Tulevia tapahtumia- kalenterista. Viemme tapahtumakalenteriin myös sinun energiaan liittyvän tapahtuman. Riittää, että se on julkaistu esimerkiksi ProAgrian sivuilla, Maaseutu.fi-toimintakalenterissa tai muualla linkitettävässä ympäristössä. Lähetä tieto tapahtumasta ja linkki julkaisupaikkaan sähköpostitse (laitetaanko tähän suoraan Heidin ja minun osoite)

Hankkeet ja kehittäjät kartalla

Energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä kehitetään erilaisissa kehityshankkeissa ja kiinnostavina käytännön toteutuksina eri puolelle Suomea. Ilmoita hankkeesi karttapalveluun, niin hanke saa lisää näkyvyyttä. Myös vinkkejä/ilmoituksia kiinnostavista vierailukohteista löydät hankkeet ja kehittäjätä kartalla- palvelusta. Katso Hankkeet ja kehittäjät kartalla.

Uutiskoosteet ja -kirjeet

Kokoamme uutisia energiasta yli kymmenestä eri lähteestä. Uutiskirjeet kertovat hankkeen palveluista ja hankemaailman tapahtumista eri puolilla Suomea. Löydä uutiskoosteet ja -kirjeet sivuiltamme ja tilaa ne tästä linkistä.

Ajankohtaista tietoa

Hanke kokosi tietoa aihealueittain energian kulutuksesta, tuotannosta, energiapotentiaaleista ja mm. rakentamisesta. Sivustolle on koottu eri hankkeissa tuotettuja laskureita. Sivustolle linkitetään tai viedään mielellään hankkeissa tuotettuja uusia, aiheen mukaisia aineistoja Ajankohtaista tietoa energian kulutuksesta ja tuotannosta.

Kerro hankkeesi toiminnasta facebookissa!

Liity Energiatehokkuudesta kilpailukykyä -facebook- ryhmään! Kerro toiminnasta hankkeessasi ja tai kokemuksia esimerkiksi energiapalvelujen saamasta vastaanotosta. Liittymällä ryhmään voit lisätä sivulle kiinnostavaa jaettavaa. Viethän tapahtumailmoitukset kuitenkin tapahtumakalenteriin!

Hanketta rahoitti EU:n maaseuturahasto.