Energiatehokkuudesta kilpailukykyä maaseudulla

ProAgria Keskusten Liitto, ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi, ProAgria Keski-Suomi, ProAgria Länsi-Suomi, ProAgria Oulu

Hanke on päättynyt 31.8.2018.

1karuselli uutiskirjeet ja koosteet paivittavat energiatehokkuustietoa

Hanke on päättynyt 31.7.2018. Tutustu uuteen Maaseudun energiayrittäjyys -hankkeeseen.

Energiatehokkuuden koordinaatiohanke välittää ja kokoaa tietoa, laskelmia, rahoitusmahdollisuuksia ja havainnollista viestintämateriaalia energiasta ja energiapalveluista. Hankkeen kotipesä on energiatehokkaasti.fi-sivusto. Se toimii hankkeiden näyteikkunana ja navigaationa sekä lähdemateriaalina palveluihin, investointien suunnitteluun ja kehitystyöhön. Tietoa ja esimerkkejä energiaratkaisuista ja energiatehokkuuden kehittämisestä välitetään lisäksi, uutiskirjeissä, koulutuksissa ja tapahtumissa.

Tapahtumakalenteri

Löydä energiaan liittyvät tapahtumat koko maassa Tulevia tapahtumia- kalenterista. Viemme tapahtumakalenteriin myös sinun energiaan liittyvän tapahtuman. Riittää, että se on julkaistu esimerkiksi ProAgrian sivuilla, Maaseutu.fi-toimintakalenterissa tai muualla linkitettävässä ympäristössä. Lähetä tieto tapahtumasta ja linkki julkaisupaikkaan sähköpostitse (laitetaanko tähän suoraan Heidin ja minun osoite)

Hankkeet ja kehittäjät kartalla

Energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä kehitetään erilaisissa kehityshankkeissa ja kiinnostavina käytännön toteutuksina eri puolelle Suomea. Ilmoita hankkeesi karttapalveluun, niin hanke saa lisää näkyvyyttä. Myös vinkkejä/ilmoituksia kiinnostavista vierailukohteista löydät hankkeet ja kehittäjätä kartalla- palvelusta. Katso Hankkeet ja kehittäjät kartalla.

Uutiskoosteet ja -kirjeet

Kokoamme uutisia energiasta yli kymmenestä eri lähteestä. Uutiskirjeet kertovat hankkeen palveluista ja hankemaailman tapahtumista eri puolilla Suomea. Löydä uutiskoosteet ja -kirjeet sivuiltamme ja tilaa ne tästä linkistä.

Ajankohtaista tietoa

Hanke kokoaa tietoa aihealueittain energian kulutuksesta, tuotannosta, energiapotentiaaleista ja mm. rakentamisesta. Sivustolle on koottu eri hankkeissa tuotettuja laskureita. Sivustolle linkitetään tai viedään mielellään hankkeissa tuotettuja uusia, aiheen mukaisia aineistoja Ajankohtaista tietoaenergian kulutuksesta ja tuotannosta.

Rahoitus ja energiatehokkuuspalvelut

Päivitämme sivustolla tietoa investointien rahoitusmahdollisuuksista maaseudun yrityksissä ja maatiloilla sekä hankkeissa. Kerromme myös yrityksille ja maatiloille saatavilla olevista energiapalveluista, jotka auttavat yrittäjää kehittämään energiatehokkuutta ja taloudellista kannattavuutta.

Kerro hankkeesi toiminnasta facebookissa!

Liity Energiatehokkuudesta kilpailukykyä -facebook- ryhmään! Kerro toiminnasta hankkeessasi ja tai kokemuksia esimerkiksi energiapalvelujen saamasta vastaanotosta. Liittymällä ryhmään voit lisätä sivulle kiinnostavaa jaettavaa. Viethän tapahtumailmoitukset kuitenkin tapahtumakalenteriin!

Hanketta rahoittaa EU:n maaseuturahasto.

Lisätietoa

Maarit Kari

ProAgria Keskusten Liiton kehityspäällikkö
Energiatehokkuudesta kilpailukykyä maaseudulla -hankkeen projektipäällikkö
puhelin 020 747 2488, maarit.kari@proagria.fi