Mikä on rakkain, hauskin tai mieleenpainuvin kalamuistosi? Osallistu kuvakilpailuun!

2 min lukuaika

Kannusta muut mukaan kalastusharrastuksen pariin tai kokkaamaan kalaruokia jakamalla kuva omasta kalamuistostasi somessa!

Kalastus kuviasuomesta fi roine piirainen scaled
Kuva: Roine Piirainen

Osallistu kaikille avoimeen kilpailuun somessa

Kalamuisto-kuvakisa käydään sosiaalisen median alustoilla. Osallistu julkaisemalla kuva Facebookissa tai Instagramissa käyttäen hastageja #Kalamuisto ja #LähikalaaLautaselle tai lähettämällä kuva kyselylomakkeen kautta.

Kilpailuaika on 15.5.2024-30.9.2024. Voittajille ilmoitetaan voitoista kilpailuajan päätyttyä lokakuussa.

Voittajat valitsee raati, jossa on edustajat Oulun Maa- ja kotitalousnaisista, Perämeren kalaleaderista, ELY keskuksesta, Lapin ammattikorkeakoulusta ja kala-alan yrityksistä. Kuvissa arvioidaan tunnelmaa, mielikuvituksellisuutta ja kalastusta tai lähikalan ruokakäytön esilletuomista innostavasta näkökulmasta.

Palkinnot

Raadilta eniten ääniä saaneen kuvan ottaja saa 100 € arvoisen lahjakortin kalastusvälinekauppa Eräkontioon. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi 50 € arvoista lahjakorttia Eräkontioon ja mahdollisesti yhteistyökumppaneiden lahjoittamia tavarapalkintoja.

Eräkontio Oy:n myymälät sijaitsevat Oulussa ja Utsjoella ja tuotteiden tilaaminen on mahdollista myös verkkokaupasta. Kalastustarvikkeiden lisäksi kaupasta löytyy myös metsästys- ja retkeilytarvikkeita sekä -asusteita.

Yhteistyökumppanit

Tiura Uistin on vanhin Suomessa yhtäjaksoisesti toiminut kalastusvälineiden valmistaja ja yritys on valmistanut Tiura-uistimia käsityönä jo vuodesta 1881 lähtien. Yrityksen valmistamia tuotteita ja muita kalastusvälineitä on myynnissä Oulussa sijaitsevassa myymälässä ja yrityksen verkkokaupassa. Lue lisää täältä.

Eräkontio Oy myy kalastus-, metsästys- ja retkeilytarvikkeita sekä -asusteita. Eräkontio Oy:n myymälät sijaitsevat Oulussa ja Utsjoella, mutta tuotteiden tilaaminen on mahdollista myös verkkokaupasta. Lue lisää täältä.

Kilpailu on osa Lähikalaa lautaselle -hanketta, jota rahoittaa Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahasto (Perämeren rannikon Kalaleader), Lapin ELY-keskus.

Tutustu kuvakilpailun sääntöihin tästä.

Lähetä kuva kyselomakkeen kautta tästä

#Kalamuisto #LähikalaaLautaselle