Hyvinvointiluento ja metsäkävely

1 min lukuaika

Maa- ja kotitalousnaiset· Yhdistykset

Nyt on aika panostaa hyvinvointiin. Tutustu toiminnallisen hyvinvointiluennon ja metsäkävelyn sisältöön ja varaa ryhmällesi sopiva paketti. Voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi.

Metsapolku

Hyvinvointiluento + toiminnallinen harjoitus

1 tunnin luento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä toiminallisen osuus valinnan mukaan luonnossa tai sisällä.

Luento sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille ja siitä saa käytännöllisiä työkaluja omaan arkeen ja jaksamiseen. Toiminnallinen osuus voidaan räätälöidä kohderyhmän toiveiden mukaan toteutettavaksi joko ulkona tai sisällä. Vaihtoehtoja mm.

rentoutusharjoitus

aistillinen luontokävely

yrttikävely (keväällä)

villasukkakävely (talvellla)

Terveellisen välipalan kokkaus yhdessä (keittiötila tulee varata asiakkaan puolesta)

Kokonaisuus voidaan toteuttaa 1 kerran tapahtumana, jolloin kesto 2-3 tuntia hinta MKN-yhdistyksille 310€ tai 4 kerran kokonaisuus 1100€ (sis. alv ja km-kulut). Yrityksille ja muille yhdistyksille lisäksi matkakulut verohallinnon matkustussäännön mukaan.

Aistillinen metsäkävely

Tunne metsän suomat hyvinvointivaikutukset Niina ohjaamalla aistillisella metsäkävelyllä. Ohjauksessa tutustutaan erilaisiin mielen ja kehon hyvinvointia vahvistaviin työkaluihin, joita voit ottaa käyttöön omaan elämään. Aistillinen metsäkävely voidaan toteuttaa minä vuodenaikana tahansa.

Aistillisen metsäkävelyn hinta MKN yhdistykselle 250€ (sis. alv 24% ja km-kulut) Yrityksille ja muille yhdistyksille lisäksi matkakulut verohallinnon matkustussäännön mukaan.