Hanna Hautamäki MNK Keskuksen hallitukseen

Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Hanna Hautamäki Petäjävedeltä.

MKNK hallituksen uudet Kuva Minna Lehtipuu
Vasemmalta: Mervi Mäkineste, Pirjo Luotola, Päivi Alanne, Hanna Hautamäki ja Christell Åström.

Hallituksen kokoonpano

Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen (MKN Keskus) varsinainen kokous pidettiin keskiviikkona 23.11.2022 Helsingissä. Kokouksessa MKN Keskuksen uudeksi jäseneksi valittiin Hanna Hautamäki Petäjävedeltä.

Hanna Hautamäki on monimuotoisen maatilayrittämisen osaaja ja kokenut järjestöaktiivi. Hautamäki on toiminut Petäjäveden Maaseutuseuran puheenjohtajana vuodesta 1998 ja Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten johtokunnan varapuheenjohtajana vuodesta 2010. Hautamäellä on laaja sidosryhmäverkosto ja kokemusta monista luottamustehtävistä kuten Petäjäveden MTK:sta, Keski-Suomen Metsänhoitoyhdistyksestä, Petäjäveden Seurakunnasta ja Petäjäveden kunnanvaltuustosta, kunnanhallituksesta ja eri lautakunnista.

Hallituspaikkansa uusi maatalous- ja puutarha-alan yrittäjä Päivi Alanne Lohjalta. Puheenjohtajana jatkaa pääsihteeri Mervi Mäki-Neste Alavudelta ja hallituksen jäseninä maa- ja metsätalousyrittäjä Sanna Mäki Salosta, projektipäällikkö, kolumnisti ja tietokirjailija Merja Rehn Helsingistä, maaseutuyrittäjä Tarja Tervo Sotkamosta sekä toiminnanjohtaja Christell Åström. MNK Keskus kiittää erovuorossa ollutta Pirjo Luotolaa Saarijärveltä.