Haemme maisema-asiantuntijaa Etelä-Suomeen

2 min lukuaika

Ajankohtaista

Etsimme Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisiin osaavaa ja asiakaslähtöistä maisemanhoidon asiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme. Olisitko se sinä?

FB tule meille toihin

Maisema-asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat luonnon monimuotoisuuteen liittyvät suunnitelmat ja kartoitukset sekä maaseudulla että kaupunkiluonnossa. Sinulla on hyvää metsäluonnon monimuotoisuuden asiantuntemusta. Kohtaat asiakkaat sujuvasti ja osaat kuunnella heidän tarpeitaan. Työkaverina olet tiimityöntekijä, joka tekee mielellään ja tuloksellisesti töitä myös itsenäisesti.

Sinulla on

  • kasvilajien ja eliölajien osaamista ja useamman vuoden työkokemusta alalta
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • osaamista sisällöntuotannosta
  • soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi biologi
  • katsomme eduksi paikkatietohallinnan ja ruotsin kielen taidon

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja haasteellista työtä yhdessä innostuneen ja asiantuntevan tiimin kanssa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa rooliasi.

Pääasiallinen työskentelyalueesi on Uusimaa. Työssäsi tarvitset omaa autoa, jolla liikkua maastossa sekä valmiutta työskennellä välillä myös iltaisin. Työaikamme ovat joustavat, ja meillä on joustavat hyvät etätyömahdollisuudet.

Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on kaksi vuotta. Mahdollisesti työsuhde voi jatkua pidempään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jenni Kunnaala, 040 528 8610 tai jenni.kunnaala@maajakotitalousnaiset.fi

MKN Maisemapalvelutiimi
Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten MKN Maisemapalvelutiimillä on laajaa osaamista ja kokemusta kulttuuriympäristöstä, luonnon monimuotoisuuden edistämisestä sekä luonnonhoitoon liittyvistä tehtävistä. Toimimme myös maiseman, kulttuuriympäristön ja maaseutuyrittämisen parissa. Asiantuntijoillamme on vahva asiantuntemus ympäristön- ja luonnonhoidon kehittämisestä, neuvonnasta, kouluttamisesta sekä osallistavasta suunnittelusta. Olemme osa ProAgria Etelä-Suomea.

Haku alkaa 7. maaliskuuta 2024 ja päättyy 31. maaliskuuta 2024, klo 23.59

Linkki hakulomakkeelle