Toimintakertomusten palautus 1.4.2019

1 min lukuaika

Uutinen

Toiminta näkyväksi

Kuvat yhdistysten ja piirikeskusten Facebook-sivuilta

Yhdistyksissä tehdään vuosittain tuhansia ja tuhansia tunteja vapaaehtoistyötä yhteiseksi hyväksi. Kokouksissa suunnitellaan mielekästä toimintaa alueen ihmisille. Kursseilla ja erilaisissa tapahtumissa opitaan uutta yhdessä tehden. Yhteisissä koontumisissa, juhlissa, retkillä ja kulttuuritapahtumissa tarjotaan yhteisöllisiä kohtaamisia. Erilaisia kampanjoita toteuttaen edistetään omaa hyvinvointia.

Vuonna 2018 on mm. tehty maisematekoja, vähennetty ruokahävikkiä, loikattu liikkeelle ja paljon muita asioita. Nyt on jälleen aika koota tekemiset toimintakertomuksiin ja tuota laaja toiminta näkyväksi.

Omaa vähäistäkään toimintaa ei kannata jättää ilmoittamatta. Suuressa järjestössä satojen yhdistysten jo yhden tilaisuuden pitäminen kerryttää yhteensä suuren joukon osallistujia ja paljon toimintaa.

Yhdistyssivujen asiakirjapohjista löytyvät sähköinen toimintakertomuslomake, sekä perinteisesti täytettävä lomake.

Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n hallituksen myöntämä valtakunnallinen tunnustuspalkinto valitaan tänä vuonna ensimmäisen kerran määräaikaan, viimeistään 1.4.2019 toimintakertomusten palauttaneiden yhdistysten joukosta.

Arvonta

Määräaikaan toimintakertomuslomakkeen palauttaneiden yhdistysten kesken arvotaan 5 kpl Koti ja maaseutu -lehden vuosikertoja lahjoitettavaksi joko johonkin organisaatioon (kirjasto, terveyskeskus tms.) tai jollekin henkilölle.