Tervetuloa historiikkijuhlaan Helsinkiin 9.4.

1 min lukuaika

Uutinen

Kokoonnumme juhlistamaan historiikin julkaisua Helsinkiin Yliopiston juhlasaliin 9.4.2016 kello 11–16.

Lapuan Hirvijoen Ylikylän maatalousnaiset ovat 1950-luvun alussa lähdössä retkelleLauri Järvenpään traktorikyydillä. Valokua Alpo Kotalan Lapuan Hirvijoen Ylikylän kuva-albumi.

Maa- ja kotitalousnaisten historiikki Omat avaimet julkaistaan huhtikuussa. Kokoonnumme juhlistamaan historiikin julkaisua Helsinkiin Yliopiston juhlasaliin 9.4.2016 kello 11–16.

Juhlaohjelma painottuu kirjailija, FT Kirsti Mannisen kirjoittamaan kuvaelmakavalkadiin järjestön historiasta, musiikilla höystettynä. Tilaisuuden alussa kello 11-13 on tarjolla buffet seurustelun lomassa ja ohjelman jälkeen nautitaan juhlakahvit kakun kera.

Juhlalippu 35 € sisältää buffen ja kahvitarjoilun. Ilmoita itsesi tai yhdistyksesi juhlaan omaan piirikeskukseesi viimeistään 1.4.2016 kello 9.00. Monista piirikeskuksista on yhteiskuljetus juhlaan. Voit ilmoittautua myös tällä lomakkeella (tapahtumasivun alalaidassa).

Olette lämpimästi tervetulleita juhlistamaan historiikin julkaisua ja viettämään yhteistä keväistä tapahtumaa!

Osta omaksi

Historiateos on järjestöhistoriikin lisäksi vahva kuvaus suomalaisen maaseudun ja sen elämänmuodon muutoksista sekä maaseudun naisten aikaansaannoksista 1700-luvulta tähän päivään saakka. Kirjailija, FT Kirsti Manninen on toiminut aihealueen tutkijana ja historiikin kirjoittajana.

Omat avaimet -teoksen voi ostaa julkistustilaisuudesta tai juhlien jälkeen verkkokaupasta tai piirikeskuksista. Hinta 39 euroa.

Yhteistyössä