Pihasuunnittelua, neuvontakäyntejä ja pihasuunnittelukursseja

1 min lukuaika

MKN Maisemapalvelut

Tarvitsetko apua pihasuunnitteluun?

Ansikka

Pihasuunnittelu ja neuvontakäynnit

Onko puutarhasi iloa tuottava ja voimavarojesi mukainen? Kaipaako se pihasuunnitelmaa tai sen päivitystä? Haluaisitko lisätä lähiympäristösi monimuotoisuutta? Kaipaatko hoito-ohjeita vanhaan pihaasi? Tai unelmoitko elvyttävästä ja harmonisesta fengshui-puutarhasta?

Pihasuunnittelu tehdään asiakkaan haluamalla tarkkuudella. Keveimmillään se on ammattilaisen tekemä pihaneuvontakäynti, jonka aikana saat ohjeet pihasi perustamiseen tai kunnostamiseen. Toisinaan tarkempi pihasuunnitelma toteutusohjeineen voi olla tarpeen. Suunnitelma onnistuu myös osaan pihaa tai yksittäiselle istutusalueelle.

Maa- ja kotitalousnaisten jäsenalennus 10 % pihasuunnitelmista.

Pihasuunnittelukurssit

Entäpä jos kokoaisit porukan yhteen ja viettäisitte illan puutarha-aiheisen luennon tai työpajan merkeissä. Aiheena voi olla vaikkapa pihasuunnittelun perusteet, kukkapenkin suunnittelu, kotitarveviljely tai kotipihan monimuotoisuuden lisääminen. Voimme myös kokoontua miettimään yhdessä ratkaisuja jonkun osallistujan pihaan. Hinta: 20-25€/hnk (1,5 tunnin luento), 15-20€/hnk (1,5 tunnin työpaja). Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Anu Ainasoja,

maisema- ja ympäristöasiantuntija

puh 043 8254 284

anu.ainasoja@maajakotitalousnaiset.fi