Osta tilalta 15.9.2018

1 min lukuaika

Tee Makumatka Maalle ja tutustu lähemmin ruoan tuottajiin sekä tuotteisiin

Makumatka maalle 1 500x304 0

Osta tilalta! -päivä mahdollistaa tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen

Osta tilalta! -päivänä juhlitaan ruoan tuottajia ja kotimaista ruokaa ympäri Suomea. Päivän aikana päästään tutustumaan maatilojen toimintaan ja ruoantuottajiin sekä ostamaan tuoreita raaka-aineita suoraan tuottajilta. Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä tuo ruoan tuottajat ja kuluttajat yhteen jo kolmatta kertaa.

Tervetuloa tekemään maukas syysretki lähellä tuotettujen raaka-aineiden pariin ja juhlistamaan kotimaisia tuottajia lauantaina 15. syyskuuta 2018. Mukana on tuottajia ympäri maata – katso oman alueesi tärpit täältä

Yksi Osta tilalta-päivän tuottaja tulee Niinijoelta Varsinais-Suomesta. Tee Makumatka Maalle käy tutustumassa Wanhaan Kanalaan ja Mäkelän Tilalle. Tilalla on 120–paikkainen viihtyisän kodikas juhlatila, Wanha Kanala ja elintarvikkeiden jatkojalostusta sekä majoituspalveluita.

Tule tutustumaan 15.9. tilauskahvilan antimiin sekä herkuttelemaan paikan päällä paikallisista raaka-aineista tuotetuista tuotteista. Paikallisena erikoisuutena voisi mainita luontaiseti gluteenittomat jauhoseokset joihin pääset päivän aikana tutustumaan. Myymälästä löydät Wanhan kanalan gluteenittomia jauhoseoksia myös kotiinviemisiksi sekä paljon muuta. Ja tietysti myös tuoreita kananmunia.