Hygieniapassitestit Keski-Suomessa
Maa- ja kotitalousnaisten toimisto, Kauppakatu 19 A, 40101 Jyväskylä, Suomi

Tarvitset hygieniapassin, jos käsittelet työssäsi pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita eikä sinulla ole elintarvikealan ammatillista tutkintoa. Myös kesätyöntekijällä on hyvä olla hygieniapassi. Se on etusi työnhaussa!
- kahvilassa
- ravintolassa
- suurkeittiössä
- kioskissa
- pikaruokaravintolassa
- elintarviketehtaassa tai
- kaupassa, jos käsittelet pakkaamattomia elintarvikkeita.
Hygieniapassi on hankittava viimeistään kolme kuukautta työn aloituksesta tai kun työsuhteiden kesto on ylittänyt kolme kuukautta.
TESTITILAISUUKSIA RYHMILLE
Voimme järjestää riittävän suurelle ryhmälle myös oman testiajan sovitussa paikassa. Työpaikoille voimme tulla testaamaan henkilökunnan tai kokoa esim. luokkakavereistasi ryhmä ja järjestä oma testiaika! Ryhmille voimme tehdä tarjouksen testin hinnasta.
Järjestämme myös hygieniakoulutusta, jossa opitaan perustiedot elintarvikehygieniasta. Koulutus voidaan järjestää myös etäyhteyden välityksellä.
TESTIIN VALMISTAUTUMINEN
Testi koostuu 40:stä elintarvikehygieniaa käsittelevästä oikein/väärin väittämästä. Testit järjestetään toimistollamme Kauppakatu 19 A, 40100 Jyväskylä. Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi mukaan! Lisätietoa testistä löydät Ruokaviraston sivuilta: Ruokavirasto Hygieniapassitesti
OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ!
Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset:
Eeva-Liisa Kivimäki, toiminnanjohtaja
eeva-liisa.kivimaki@maajakotitalousnaiset.fi puh. 040 5768 740
Mirja Pummila, elintarvike- ja yritysasiantuntija
mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi puh. 0400 9320 54