Hygieniapassitestit Keski-Suomessa

Maa- ja kotitalousnaisten toimisto, Kauppakatu 19 A, 40101 Jyväskylä, Suomi

MKN Keski-Suomi

Hygieniapassi· Elintarvike

C465c8ede22e12bb7d0d3c0c05d53573

Tarvitset hygieniapassin, jos käsittelet työssäsi pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita eikä sinulla ole elintarvikealan ammatillista tutkintoa. Myös kesätyöntekijällä on hyvä olla hygieniapassi. Se on etusi työnhaussa!

  • kahvilassa
  • ravintolassa
  • suurkeittiössä
  • kioskissa
  • pikaruokaravintolassa
  • elintarviketehtaassa tai
  • kaupassa, jos käsittelet pakkaamattomia elintarvikkeita.

Hygieniapassi on hankittava viimeistään kolme kuukautta työn aloituksesta tai kun työsuhteiden kesto on ylittänyt kolme kuukautta.   

TESTITILAISUUKSIA RYHMILLE

Voimme järjestää riittävän suurelle ryhmälle myös oman testiajan sovitussa paikassa. Työpaikoille voimme tulla testaamaan henkilökunnan tai kokoa esim. luokkakavereistasi ryhmä ja järjestä oma testiaika! Ryhmille voimme tehdä tarjouksen testin hinnasta.

Järjestämme myös hygieniakoulutusta, jossa opitaan perustiedot elintarvikehygieniasta. Koulutus voidaan järjestää myös etäyhteyden välityksellä.

TESTIIN VALMISTAUTUMINEN

Testi koostuu 40:stä elintarvikehygieniaa käsittelevästä oikein/väärin väittämästä.  Lisätietoa testistä löydät Ruokaviraston sivuilta: Ruokavirasto Hygieniapassitesti

Testipaikka: Keski-Suomen MKN, Kauppakatu 19 A, 40100 Jyväskylä. Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi mukaan!

Hygieniapassitestin hinta on 52 € ja englanninkielisenä 60 €. Erityistapauksissa hinta sovitaan erikseen. Hinnat sisältävät alv. 24% 

Maksutavat: pankkikortilla paikan päällä, sähköpostilasku tai paperilasku (paperilaskutuslisä +7 euroa).

Huomioithan peruutusehdot: 

Voit siirtää varaamaasi testiaikaa tai peruuttaa sen veloituksetta, kun teet sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta testistä varaamme oikeuden veloittaa varatun testin täyden hinnan.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ!

Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset:
Eeva-Liisa Kivimäki, toiminnanjohtaja 
eeva-liisa.kivimaki@maajakotitalousnaiset.fi  puh. 040 5768 740

Mirja Pummila, elintarvike- ja yritysasiantuntija
mirja.pummila@maajakotitalousnaiset.fi puh. 0400 9320 54

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu