Maustettu marja-aroniahyytelö
Marja-aroniahyytelö täydentää erinomaisesti niin makeita kuin suolaisiakin ruokia.

Maustettu marja-aroniahyytelö
G M V
3 l aroniamarjoja
5 dl vettä
1 tl kanelia
0,5 tl neilikkaa
2 pkt (yht. 660 g) hillo-marmeladisokeria tai 1 kg hillosokeria
0,5 dl balsamietikkaa
1. Huuhdo aroniat ja survo niitä hieman.
2. Keitä marjoja vedessä noin 15 minuuttia.
3. Siivilöi harsokankaalla vuoratun siivilän läpi voimakkaasti painellen.
4. Sekoita aroniamehuun mausteet ja sokeri.
5. Keitä noin 20 minuuttia ja kuori vaahto pinnalta.
6. Lisää lopuksi balsamicoviinietikka.
7. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä viileässä.
Vinkki! Hyytelö sopii lisukkeeksi vaalealle ja tummalle lihalle, myös riistalle.
Hyvä idea ruokalahjaksi esimerkiksi joulun alla.