Kreikkalainen kasvis-juustopannu

Tarjoile kasvis-juustopannu haluamasi lisukkeen kanssa.

Fetajuusto Pixabay
Kuva: Pixabay

Kreikkalainen kasvis-juustopannu 

4 - 5 annosta

1 (500 g) kukkakaali
3 - 4 kesäsipulia
1 - 2 (300 g) kesäkurpitsaa
4 tomaattia
rypsiöljyä
n. 1 tl suolaa
150 - 200  fetajuustoa tai fetatyyppistä salaattijuustoa kuutioina
(oliiveja) 
Pinnalle tuoretta basilikaa tai persiljaa

1. Paloittele kukkakaali nupuiksi. Leikkaa sipulit ohuiksi lohkoiksi.
2. Paloittele kesäkurpitsa ja lohko tomaatit. 
3. Paista kukkakaalit ja sipuli kunnes alkavat pehmetä. Lisää kesäkurpitsat ja paista hetki. Mausta suolalla.
4. Lisää loppuvaiheessa tomaatit, salaattijuustokuutiot ja halutessasi oliivit. Nostele kunnes kaikki ainekset kuumenevat.
5. Lisää pinnalle yrtti. Tarjoa leivän kanssa kasvisruokana tai liha-, kala- tai broileriruoan lisänä.