Chili-sitruunamarinoidut broilerifileet
Broilerifileiden annetaan marinoitua pari tuntia raikkaassa sitruuna-chilimarinadissa, minkä jälkeen ne grillataan meheviksi. Tarjoile maissi-paprikasalsan ja varhaiskaalin kanssa!

Chili-sitruunamarinoidut broilerifileet
4 annosta
1 (0,25 dl) sitruunan mehu
0,75 dl rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
0,5 chilipaprikaa
mustapippuria myllystä
1 tl suolaa
0,5 dl persiljaa
4 (n. 600 g) maustamatonta broilerinfileetä
Koristeeksi hienonnettua persiljaa.
1. Valmista marinadi sekoittamalla sitruunan mehu, rypsiöljy, hunaja, mustapippuri, suola ja hienonnettu persilja.
2. Marinoi broilerinfileitä vähintään kaksi tuntia marinadissa, viimeinen tunti huoneen lämmössä.
3. Pyyhi enin osa marinadista pois ja grillaa fileitä 5 - 6 minuutti puoleltaan tai kunnes ovat kypsiä. Voit sivellä vielä marinadia loppupuolella kypsennystä fileille. Kääntele fileitä vielä grillissä, että paiston aikana lisätty marinadi kuumenee.
4. Ripota kypsille fileille hienonnettua persiljaa.
5. Tarjoa maissi-paprikasalsan ja paistetun varhaiskaalin kanssa.