Yhteistyöllä kilpailukykyä

MKN Etelä-Suomi

Ohjausta ensi askeliin ja kehittämistarpeisiin mikroyrityksille, monialaisille maatiloille ja alkaville yrityksille Kaakkois-Suomessa.

Kuva: iStock

Ohjaamme ja neuvomme maaseudun mikro- ja pieniä yrityksiä maaseutuohjelman yritystukien hakemisessa, kokoamme yritysryhmähankkeita ja tiedotamme maaseutuohjelman tarjoamista mahdollisuuksista maaseudun yrityksille. Hankkeen toiminta täydentää yhteistyössä alueella toimivien alueellisten elinkeinoyhtiöiden, toimintaryhmien sekä kunnallisten elinkeinoasiamiesten tuottamaa palvelua.

Joko aloittavana yrittäjänä tai liiketoimintaa kehittävänä saat apua ideasi kehittelyyn, sparrausta liiketoimintasuunnitelman tekoon ja erilaisten yritystukien hakemiseen. Hyrrä-palvelujen ja muiden sähköisten kanavien hyödyntäminen yritystoimintasi kehittämisessä ovat myös osa palveluamme. Tarjoamme maksutonta asiantuntijapalvelua yhden työpäivän (8 h) verran yhtä kehittämisideaasi kohden kalenterivuoden aikana.
Testaa, sijaitseeko yrityksesi maaseudulla ja selvitä, voisiko Sinun yrityksesi hyödyntää maaseudun yritystukia.

Hankkeen alueelliset yhteyshenkilöt

Etelä-Karjala: Juha-Pekka Ryynänen, p. 044 481 1148, juha-pekka.ryynanen@proagria.fi, Sanna Lento-Kemppi, sanna.lento-kemppi@proagria.fi, p. 040 544 7768, ja Antero Parkkonen, p. 0400 255 980, antero.parkkonen@proagria.fi
Kymenlaakso: Sami Perttola, p. 040 687 5587, sami.perttola@proagria.fi, ja Tuula Repo, p. 040 588 0958, tuula.repo@proagria.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, yhteistyöllä saamme enemmän aikaan!

Yhteistyöllä kilpailukykyä -hanketta rahoitetaan Manner-Suomen maaseutuohjelmasta 2014-2020.

Rahoittajat: Kaakkois-Suomen ELY-keskus, myös alueen kunnat osallistuvat hankkeen rahoittamiseen
Toteuttaja: ProAgria Etelä-Suomi ry
Hankeaika: 8.7.2015 - 31.12.2018

Lisätietoa

Lisää tietoa maaseudun rahoitusmahdollisuuksista
www.kaakonkantri.fi

Hankkeen viimeisin uutiskirje

Yrittäjä - Onnistumme yhdessä -Facebookryhmä

Lue Palviliha Oy:n yrittäjien ajatuksia investointituen hakemisesta.