Kasvisnyytit foliossa

Monipuolinen ateria syntyy, kun grillattavaksi varataan lihan lisäksi kasviksia

Kasvisnyytit foliossa
Kuva: Timo Viljakainen

Kasvisnyytit foliossa

1 kpl (n.400 g) kesäkurpitsaa
6 tomaattia
3 kesäsipulia
250 g voimakasta sulatejuustoa maun mukaan
suolaa
mustapippuria
1 rkl basilikaa
persiljaa

Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatit. Halutessasi voit käyttää myös muita kasviksia, mutta huomioi, että kypsyvät samassa ajassa. Hienonna sipulit.
Revi alumiinifoliosta kuusi palaa ja pane niiden päälle hieman pienemmät palat leivinpaperia. Asettele niille kerroksittain kasviksia ja sulatejuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sulje nyytit. Kypsennä ne grillissä kunnes sipulit pehmenevät. Voit kypsentää myös uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Ripottele valmiiden nyyttien pinnalle hienonnettua basilikaa tai persiljaa.
Tarjoa nyytit sellaisenaan tai grillatun lihan tai makkaran lisäkkeenä.