Jäsenetuja

1 min lukuaika

Järjestötoiminta

Hyödynnä yhteistötahojen Maa- ja kotitalousnaisille tarjoamia jäsenetuja.

Maa- ja kotitalousnaisten jäsenetuja luodaan ja kehitetään parhaillaan. Muutaman yhteistyötahon kanssa olemme päässeet alkuun ja heidän jäsenillemme tarjoamat edut ovat löydettävissä täältä yhdistyssivuilta. Toimikaa ohjeiden mukaan saadaksenne edut hyödyksenne. Edut ovat tarkoitettu vain jäsenistöllemme.

Jäsenetuja löydät seuraavista linkeistä ja alla olevista materiaaleista.

Matkaetuja Ruotsiin ja Tallinnaan

Viking line Saat edun kun tilaat matkan suoraan edellisen linkin kautta, silloin tuotetunnus (matkan perässä oleva kirjaintunnus, esim. FVRES) tulee automaattisesti matkatilaukseen. Jos menet Viking Linen sivujen kautta tilaamaan matkaasi, sinun täytyy katsoa tilausta varten valmiiksi tuotetunnus ja se on lisättävä tilaukseen.

Eckeröline

Etuja neule- ja virkkauslangoista Lankamaailman verkkokaupasta ja ryhmävierailuilla liikkeistä

Monet maa- ja kotitalousnaiset ovat innokkaita neulomaan ja virkkaamaan. Maa- ja kotitalousnaiset saavat nyt jäsenetuna Lankamaailmasta 10 %:n alennuksen normaalihintaisista neule- ja virkkauslangoista verkkokaupasta www.lankamaailma.fi Huom! Alekoodi on juuri muuttumassa, joten etu on hetken tauolla. Ilmoitamme muutoksesta mahdollisimman pian.

Kun Maa- ja kotitalousnaiset vierailevat ryhmänä (vähintään 6 henkilöä/ryhmä) Lankamaailman Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun myymälöissä, saavat vierailijaryhmät 20 % alennusta neule- ja virkkauslangoista. Pyydä piirikeskuksesi toiminnanjohtajaa olemaan vierailusta yhteydessä. Alekoodi tulee mainita kassalla.