Liharuoat
Liharuoat
Liha-juurespata, tattaria ja kasviksia
Pitkään hautunut lihapata on maukas sunnuntailounas. Lisäke valmistuu tattarista ja vihanneksista.
Liharuoat
Täytetty kaali
Yksi iso kaalikääryle valmistuu joutuisammin kuin monta pientä.
Liharuoat
Mausteinen lammaspata
Lammas muhii kypsäksi padassa, jossa maistuu inkivääri, juustokumina ja kuivatut hedelmät.
Liharuoat· Recipe category 1
Revittyä lammasta
Tarjoa pääsiäisaterialla trendikästä riivilammasta!
Liharuoat
Herkullinen maksapannu kahdelle
Maksa kypsyy nopeasti, joten ruoka on äkkiä valmista
Liharuoat
Broileripannu
Nopea ja maukas arkiruoka
Liharuoat
Punaiset riistapyörykät
Punaiset pyörykät joulupöytään
Liharuoat
Syyshampurilaiset
Hampurilaisissa maistuvat metsäiset maut
Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Lisäkkeitä makkaralle
Tarjoile makkaroiden kanssa puolukkamarmeloa ja punasipulilisäkettä
Liharuoat
Bratwursti
Perinteiset bratwurstit maistuvat varmasti
Liharuoat
Sieni-broilerimakkara
Maistuvat makkarat sienistä ja broilerista!
Liharuoat· kekri
Punajuuri-porsaspaisti
Syksyisessä padassa kohtaavat punajuuri porsaanliha
Liharuoat
Ribsit eli porsaan kylkipalat
Ribsit marinoituvat yön yli mureiksi
Liharuoat
Ruskea peruskastike
Ruskea kastike on osa suomalaista ruokakulttuuria. Tätä menneiden vuosien arkista perusruokaa nautittiin lähes päivittäin perunoiden...
Liharuoat
Pirkanmaan mustamakkara
Mustamakkara on Pirkanmaalla arvossaan
Liharuoat
Lemin särä Etelä-Karjalasta
Lemin särän kanssa ei pidä hättäillä